ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Μανώλης και η Δέσποινα Κυδωνάκη έφεραν νωρίτερα τα Χριστούγεννα στο Ρέθυμνο

0

Τι κι αν τα Χριστούγεννα είναι σε περίπου δύο μήνες, το κατάστημα «Kατ’ Oίκον Κυδωνάκη» μπήκε ήδη σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και μας προσκαλεί και να μπούμε κι εμείς στο εορταστικό κλίμα.  

Ο Μανώλης και η Δέσποινα Κυδωνάκη, είναι πρωτοπόροι του εορταστικού στολισμού στην τοπική αγορά τα τελευταία χρόνια και μαζί με τη λάμψη των Χριστουγέννων που φέρνουν νωρίτερα, ενισχύουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών και παράλληλα την ψυχολογία και τη διάθεσή τους, αφού καταφέρνουν και αντλούν απ’ όλους ευχάριστα συναισθήματα.

Οι δύο δραστήριοι επαγγελματίες μπήκαν στην εορταστική διάθεση από το τέλος του Σεπτέμβρη, όπου και ξεκίνησαν ν’ αλλάζουν το κατάστημα τους με την εορταστική βιτρίνα τους να είναι έτοιμη από τις 10 Οκτωβρίου!

Ωστόσο στο ερώτημα με ποιο σκεπτικό ξεκινούν τόσο νωρίς τον στολισμό κι αν έχουν επηρεαστεί από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που το συνηθίζουν, ο Μανώλης Κυδωνάκης υπογράμμισε: «Εδώ και μερικά χρόνια ξεκινάμε αρκετά νωρίς να στήσουμε το κατάστημά μας με χριστουγεννιάτικα, τόσο για τους πελάτες μας που μας το ζητούν, όσο και για τους επαγγελματίες που συνεργαζόμαστε. Έτσι, χωρίς απαραίτητα ν’ ακολουθούμε την τάση της Ευρώπης, θεωρούμε ότι ο Οκτώβριος είναι ένας μεταβατικός μήνας αλλά και μια καλή ευκαιρία για μας, να στολίσουμε από τώρα για τα Χριστούγεννα.

Ενώ η Δέσποινα Κατσάνη Κυδωνάκη υπογράμμισε: «Το έχουμε ανάγκη στις εποχές που διανύουμε. Τα Χριστούγεννα είναι μια όμορφη οικογενειακή γιορτή και ο κόσμος έχει ανάγκη μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά του. Κάθε χρόνο ακούμε από όλους πολύ καλά σχόλια. Φανταστείτε, ότι οι πελάτες μας ξεκινούν να μας ρωτούν από τον Αύγουστο για το πότε θα στήσουμε τα Χριστουγεννιάτικα. Μάλιστα μας κάνει εντύπωση που ο κόσμος φωτογραφίζεται μπροστά από τις βιτρίνες μας και οι τουρίστες ενθουσιασμένοι μας χαρακτηρίζουν ως Christmas shop!»

Απαντώντας πάντως σε σχετικό ερώτημα με το χρόνο προετοιμασίας συμπεριλαμβανομένων και των παραγγελιών, ο κ. Κυδωνάκης είπε: «Όλα ξεκινούν ένα χρόνο πριν. Εμείς από τις αρχές του Γενάρη του 2023 επισκεπτόμασταν εκθέσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι σήμερα. Τώρα προετοιμαζόμαστε ήδη για τα Χριστούγεννα του 2024».   

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα, όπως το γνωρίζει ο κόσμος, συνεχίζει λειτουργεί κανονικά, απλά πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει πλέον ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος.

Στο ερώτημα, τί θα μπορούσε να βρει κάποιος στο κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας, η απάντηση ήταν: τα πάντα που αφορούν το στολισμό ενός σπιτιού τα Χριστούγεννα. Μάλιστα για καλύτερη εξυπηρέτηση όπως αναφέρθηκε, ήδη λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα στο katoikonhome.gr όπου μπορεί κάποιος να δει την πληθώρα των ειδών που υπάρχουν, να τα παραγγείλει και να του παραδοθούν στο σπίτι. Ενώ φυσικά λειτουργούν και οι τηλεφωνικές παραγγελίες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ