ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ολονύχτιο γλέντι στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στο Μιξόρρουμα  

0

Μοναδικές στιγμές κεφιού κι ένα ολονύχτιο παραδοσιακό γλέντι έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στο Μιξόρρουμα Αγ. Βασιλείου, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού την Τετάρτη 20 Ιουλίου.

Ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου, κατέκλυσε κάθε γωνιά της πλατείας του Μιξορρούματος ενώ ο αριθμός των παρευρισκόμενων ξεπέρασε κάθε δυνατή προσδοκία.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος είχε προετοιμαστεί άψογα και πρόσφερε σε ντόπιους, φίλους και επισκέπτες εξαιρετικά εδέσματα, που ετοίμασε με τη βοήθεια γυναικών του χωριού.  

Λίγο πριν ξεκινήσει το πολύωρο γλέντι, ο νέος πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, Μάρκος Κατάκης απένειμε εκ μέρους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τιμητική πλακέτα στον πρώην πρόεδρο Χαρίδημο Κακλαμάνο, που υπηρέτησε το Σύλλογο για τρεις τετραετίες αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο.

Οι παρευρισκόμενοι γλέντησαν με την ψυχή τους στους ρυθμούς της κρητικής μουσικής, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της νεολαίας που με τον παλμό και τις χορευτικές της ικανότητές έκλεψε την παράσταση.

Η επιλογή του συγκροτήματος του Γιώργου Αλεξαντωνάκη, δικαίωσε το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου, αφού οι δεξιοτέχνες καλλιτέχνες κατάφεραν να κρατήσουν την πίστα… για ώρες γεμάτη!  

Έπαιξαν οι μουσικοί: Γιώργος Αλεξαντωνάκης, λύρα, Μιχάλης Λυμάκης, λαούτο, Δημήτρης Παπουτσάκης, κιθάρα Στέφανος Μαράκης, μπάσο και Δήμος Περάκης, πνευστά και μαντολίνο.  

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ