ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Το Ρέθυμνο «πλημμυρίζει» με φως

0

Ολοκληρώνεται σταδιακά τις τελευταίες μέρες ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος του Ρεθύμνου που φέτος είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός. Στόχος σήμερα Σάββατο 4 Δεκεμβρίου ανήμερα της Πολιούχου του Ρεθύμνου να είναι όλα έτοιμα για την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου που προγραμματίζεται η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα στις 7:30 στην πλατεία το Αγνώστου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, από το δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη. Στη συνέχεια η Φιλαρμονική θα κάνει μουσική παρέλαση, διασχίζοντας τις οδούς Αρκαδίου, Παλαιολόγου, Τίτου Πετυχάκη και Εθνικής Αντιστάσεως.

Πέρα από τα νέα λαμπάκια και τις δεκάδες μπάλες που ήδη τοποθετεί ο δήμος, με υπεύθυνο τον αντιδήμαρχο Θωμά Κρεβετζάκη, θα δούμε για ακόμα μια χρονιά και ολοκαίνουρια έργα της Μάγισσας Κλο - Κλο (κατά κόσμον Κατερίνας Μανετάκη), που μαζί με τον Κώστα Δάνδολο και την ομάδα τους ετοίμασαν με αγάπη και μεράκι για το Ρέθυμνο.

Έτσι λοιπόν πέρα από τις γνωστές δημιουργίες τους, η ομάδα της ρεθεμνιώτισσας «Μάγισσας της Τέχνης», ετοίμασε την άμαξα της Σταχτοπούτας, που θα θαυμάσουμε στον Άγνωστο, το δελφίνι στα κύματα που μας περιμένει στο τέλος της παραλίας, τις γιγάντιες παιδικές μπάλες που θα δούμε στην πλατεία Μικρασιατών  και αρκετά ακόμα εντυπωσιακά στολίδια που θα στολίσουν γωνιές, νησίδες δρόμων και πλατείες της πόλης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ