ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρόωρη προεκλογική περίοδος..

0

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρόωρη, σχεδόν χωρίς λόγο, αναφορά του Δημάρχου Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη, ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος το 2023, φαίνεται πως έχει προκαλέσει πολλά και σοβαρά προβλήματα εντός της παράταξης του.  Και τούτο διότι οι ενδιαφερόμενοι για τον δημαρχιακό θώκο ασχολούνται με περισσή ζέση για την «επόμενη ημέρα» και ολίγο με την «τρέχουσα», οπότε δυσκολεύεται στο έργο του ο αποχωρών δήμαρχος.

Έτσι πρότεινε, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, να γίνει γκάλοπ για να πουν οι Ρεθεμνιώτες την γνώμη τους. Και πάλι, όμως, δημιουργούνται ερωτήματα. Ποιος ο λόγος, που ξεκίνησε η προεκλογική διαδρομή τρία χρόνια πριν τις επόμενες εκλογές; Ποιον ακριβώς βολεύει και πώς; Τι θέλει να πετύχει με αυτό ο κ. Δήμαρχος; Γιατί τέτοιος αποπροσανατολισμός από την ουσία, δηλαδή, την υλοποίηση του έργου της τρέχουσας θητείας που ακόμα δεν συμπλήρωσε χρόνο;

Τί ακριβώς θα εξυπηρετήσει το γκάλοπ; Ειδικά τώρα, τί θα μας δείξει; Ποιον θα θέλουν οι Ρεθεμνιώτες τρία χρόνια μετά; Και είναι μόνο το θέμα του υποψηφίου δημάρχου ή και του συνδυασμού; Διότι στις επιλογές των δημοτών μεγάλο ρόλο παίζει και ο συνδυασμός. Όχι μόνο ο υποψήφιος δήμαρχος.

Σε κάθε περίπτωση, το μεγάλο ερώτημα, είναι, το γιατί και με ποιο σκοπό, άνοιξε τόσο άκαιρα, μια συζήτηση που προφανώς δεν ωφελεί την ουσία του πράγματος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ