ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Μια λέξη μόνο… μια λέξη! Με χιλιάδες γιατί…

0

 Μια λέξη μόνο για τα παιδιά των πολέμων…γι’ αυτά τα αθώα πλάσματα, που η υπεροψία της ανθρώπινης εξουσίας πειραματίζεται επάνω στο αθώο αίμα τους.

Μια λέξη μόνο για τα παιδιά των πολέμων…γι’ αυτά τα βλαστάρια του κόσμου, που η ανθρώπινη μανία τους στέρησε το δικαίωμα να ζήσουν.

Μια λέξη μόνο για τα παιδιά των πολέμων…γι’ αυτά τα μικρά παιδιά του πόνου, που η ανθρώπινη τρέλα μετέτρεψε το αθώο γέλιο τους σε κλάμα και σπαραγμό.

Μια λέξη μόνο για τα παιδιά των πολέμων…γι’ αυτά τα μικρά μας αδέλφια, που ανθρώπινη μικροψυχία τους στέρησε το δικαίωμα στην ελπίδα.

Μια λέξη μόνο για τα παιδιά των πολέμων, γι’ αυτά τα μικρά με τα άδολα μάτια, που η ανθρώπινη σκληρότητα καταπλήγωσε τη μικρή τρυφερή τους ψυχή.

Μια λέξη μόνο για τα παιδιά των πολέμων, γι’ αυτά τα παιδιά στην ταλαίπωρη και πολύπαθη Γάζα.

Μια λέξη μόνο για τα παιδιά των πολέμων, γι’ τα παιδιά σε κάθε γωνιά του κόσμου, που η ανθρώπινη ανοησία συνεχίζει γκρεμίζει και να κατακαίει το είναι τους.

Μια λέξη μόνο για τα παιδιά των πολέμων ,που η τρελή εξουσία ηδονίζεται με το αίμα νηπίων…που στερεί το γέλιο και το χαμόγελο τους … που αφανίζει τα όνειρα και τις ελπίδες τους .

Μια λέξη μόνο για τα παιδιά των πολέμων…γι’ αυτά τα καταπληγωμένα παιδικά λουλούδια της γης, που η ανθρώπινη κυνικότητα παραθεώρησε στο πέρασμά της…

Μια λέξη μόνο…μια λέξη ! αφιερωμένη στους ηγέτες που οργανώνουν τον αφανισμό των μικρών παιδιών…που συντελούν στη δυστυχία των ανθρώπων….

Μια λέξη…αφιερωμένη σ΄ όλους τους ηγέτες του κόσμου που σπέρνουν τη θλίψη, δυστυχία και την απόγνωση.

Μια λέξη μόνο…αυτή που θα έλεγαν τα μικρά παιδιά της Γάζας…μια λέξη, λίγο πριν το μακρινό ταξίδι τους…μια λέξη ζωγραφισμένη στα άδολά μάτια τους...ανάμικτη με αίμα και πόνο και δάκρυα και παράπονο.

Μια λέξη μόνο…μια λέξη! Τη διαβάζω : ΝΤΡΟΠΗ !!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ