ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ω τί χώρα μπαμπά…

0

Ο κόσμος που δημιουργεί ένα ευυπόληπτο πολίτη, ο οποίος παντρεύεται μια ανήλικη κοπέλα, της κάνει παιδί από τα 19 της και όταν την βαρεθεί, την σκοτώνει και εμφανίζεται ως θύμα. Μετά τον πιάνει η αστυνομία, ο εκπρόσωπος της οποίας τον λέει «βλάκα» και «ερασιτέχνη» διότι δεν τα είχε οργανώσει όλα σωστά! Κάπου εκεί παίρνουν χαμπάρι και τα ΜΜΕ, «που έχουν πέσει από τα σύννεφα», γιατί μέχρι τότε τον έκλαιγαν ως χαροκαμένο σύζυγο! Αυτός ο άνδρας είχε ερωτική σχέση με την κοπέλα από τότε που αυτή ήταν 16. Ήταν παιδεραστία; Προφανώς και ήταν. Αλλά την παντρεύτηκε και έκαμε το χρέος του κατά τα ειωθότα!

Είναι ο ίδιος κόσμος, από τον οποίο «ξεπήδησε» ένας ρασοφόρος, ο οποίος διαβιούσε με πάσα ένα τρόπο αντίθετο προς το σχήμα του, αφού το όλο σύστημα, όπως λειτουργεί, μια χαρά τον βόλευε για να άγεται και να φέρεται κατά το δοκούν. Όταν τον πήρε χαμπάρι ο κόσμος, «έπεσε από τα σύννεφα» και η εκκλησία που αποφάσισε και τον τιμώρησε. Εκείνος ένιωσε αδικημένος και περιέχυσε με βιτριόλι τους δικαστές του και 2-3 άλλους παρευρισκόμενους. Βιτριόλι στα μούτρα επτά μητροπολιτών! Το είδαμε και αυτό! Αλήθεια, για αυτόν τον ρασοφόρο, δεν έχουν ευθύνες αυτοί που τον χειροτόνησαν και τον διατήρησαν; Ποιος θα ρωτήσει; Ποιος θα ασχοληθεί; Το πρόβλημα, λέει, θα λυθεί με συστήματα ελέγχου ενός εκάστου που θα μπαίνει στο συνοδικό μέγαρο, ώστε να μην μπορεί να πάρει ουδείς άλλος βιτριόλι να τους το πετάξει! Κατά τα άλλα όλα τα ουσιαστικά, ποιούν την νήσσαν με επιτυχία, διότι όλοι έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν.

Στα σημεία των καιρών, των εντελώς εσχάτων, καταγράφεται ακόμα ένας ιερέας στο Αγρίνιο, που συνελήφθη ως παιδεραστής. Και διάφοροι άλλοι σε όλη τη χώρα, διαφόρων επαγγελμάτων και συχνάκις εκπαιδευτικοί, συλλαμβάνονται για τον ίδιο λόγο αφού φαίνεται πως έχει γίνει μάστιγα το συνουσιάζεσθαι μεταξύ ανηλίκων και ενηλίκων.

Επίσης, μια έγκυος γυναίκα, βιάστηκε από τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες. Μάλιστα οι τρεις από αυτούς ήταν εκείνοι, στους οποίους προσέφυγε για βοήθεια, προκειμένου να γλιτώσει από τον πρώτο! Και οι 4 καλοί άνθρωποι «την βοήθησαν»! Ήταν νόμιμη η παραμονή αυτών των καλών ανθρώπων στην χώρα μας; Ποιος ξέρει; Ποιος νοιάζεται; Εμείς είμαστε μια πολυπολιτισμική σαχλαμπούχλα, διότι οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες λειτουργούν με όρους και κανόνες, μάλλον, εντελώς άγνωστες εις τα καθ’ ημάς.

Είναι η ίδια πολιτισμένη κοινωνία, που οδηγούσε ένα αυτοκίνητο, το οποίο έπεσε επάνω στην «Δήμητρα» από την Λέσβο, η οποία έκανε την βόλτα της. Και την παράτησε εκεί σκοτωμένη για να την βάλουν στα «αζήτητα» του νεκροτομείου και να καταλάβουν μετά από τρεις μήνες πως ήταν ο ομοφυλόφιλος άνδρας που είχε χαθεί. Αλλά θα μου πεις, ήταν ομοφυλόφιλος… άνθρωπος ήταν;

Αυτή η κοινωνία, των καθόλα ευυπόληπτων πολιτών, οδήγησε και μια 14χρονη στο θάνατο. Ήταν χοντρή – βλέπετε – και τα παιδιά των ευυπόληπτων οικογενειών την κορόιδευαν στο κατά τα άλλα άψογο και υπέροχο σχολείο της σύγχρονης Ελλάδας. Ήθελε να γίνει όμορφη και να μην την κοροϊδεύουν οι καλοί συμμαθητές της. Έτσι έκανε μια αμφιλεγόμενου αποτελέσματος εγχείρηση – από αυτές τις πανάκριβες που διαφημίζονται παντού – και οδηγήθηκε στον θάνατο. Όπως και πολλοί άλλοι που έκαμαν το ίδιο αλλά εμείς μαθαίνουμε μόνο για εκείνους, στους οποίους η «κοπτοραπτική» των εκδοροσφαγέων έχει προοπτική ομορφιάς και χάρης, που δεν έρχεται ποτέ!  

Σε αυτή την κοινωνία υπάρχει επίσης μεγάλη συμπόνια για τους πρόσφυγες. Τους έχει κλείσει σε κάτι τρώγλες και κάτι στάνες γιατί πρέπει να βγάλουν λεφτά οι ευυπόληπτες ΜΚΟ!!! Έτσι βοηθούμε τους πρόσφυγες. Φυλακισμένους, πονεμένους, οργισμένους!

Ταυτόχρονα είναι η κοινωνία, που καθημερινά ο ένας μετά τον άλλο χάνει το σπίτι και την περιουσία του, γιατί άκουσε πριν μερικά χρόνια τις κυβερνήσεις του και τις τράπεζες που είπαν στον λαό πάρε δάνεια, παίξε χρηματιστήριο, γίνε πλούσιος! Τώρα στο δρόμο, άστεγοι όλοι!  Διότι, άλλαξαν τα πράματα και έχομε μνημόνια! Τουτέστιν, οι λίγοι πρέπει να έχουν τις ευκαιρίες. Οι πολλοί όχι.

Μπορώ να θυμηθώ και κάτι εκτελέσεις όπως αυτή του κακομοίρη του Καραϊβάζ, κάτι κλοπές, κάτι φονικά, κάτι ληστείες, κάτι τρελά νούμερα σε ανεργίες, καταθλίψεις και αυτοκτονίες και όλα τα λοιπά ωραία που χαρακτηρίζουν την ηλιόλουστη Ελλάδα του 2021 που θέλει να έχει και τουρισμό!

Αυτή είναι η χώρα μας σήμερα αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι και αγαπημένα μας παιδιά!

Μπράβο μας!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ