ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Πολίτες και εκπρόσωποι φορέων υπογράφουν τα αιτήματα για το Νοσοκομείο

0

Πρόκειται για πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι συνδικαλιστικοί φορείς των συνταξιούχων του νομού, καλώντας τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και τους πολίτες να υπογράψουν μαζικά με κυρίαρχο αίτημα την στελέχωση των δημόσιων δομών υγείας του Ρεθύμνου. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας ήδη ήταν μαζική η συμμετοχή του κόσμου με τους εκπροσώπους των φορέων να δίνουν από κοινού το παράδειγμα. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομος, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Μαρία Λιονή και ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το παρόν. Την ίδια ώρα υπέγραψαν η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Ρεθύμνου κ. Ρένα Κουτσαλεδάκη, ο Πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Ρεθύμνου κ. Κώστας Νικολιδάκης, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου κ. Αναστασία Καπελέρη, ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Χαράλαμπος Σφακιανάκης,  ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Κοσμάς Περπιράκης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Χαρά Λιανδρή, ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Δανδουλάκης και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΘΕΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ