ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Δήμος Ρεθύμνης τίμησε τους συντελεστές του τηλεοπτικού "Σασμού" του Alpha

0

Την απόφαση βράβευσης έλαβε η επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ρεθύμνης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού τον περασμένο Σεπτέμβρη, για την συνεισφορά της στην τουριστική προβολή του Ρεθύμνου σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο.

Η τελετή βράβευσης που έγινε παρουσία του Δημάρχου Γιώργη Μαρινάκη, έγινε στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, με αφορμή τα γυρίσματα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν για την σειρά από Δευτέρα έως Τετάρτη στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου και στην πόλη του Ρεθύμνου. 

Τόσο από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Πέπη Μπιρλιράκη, όσο και από τον Δήμαρχο κ. Μαρινάκη, τονίστηκε η προβολή που έχει το Ρέθυμνο και η Κρήτη μέσα από την συγκεκριμένη τηλεοπτική παραγωγή ενώ αντάλλαξαν απόψεις με τους παρευρισκόμενους ηθοποιούς Μαρία Τζομπανάκη, Μιχάλη Αεράκη και Στέλιο Μάινα για ζητήματα όπως η βεντέτα και η σημασία επίτευξης ενός σασμού. Σχολιάστηκαν βεβαίως τα σημαντικά θετικά στοιχεία της κρητικής παράδοσης που προβάλλονται μέσα από την σειρά αλλά και τα βασικά μηνύματα κατά της εγκληματικότητας, της αντεκδίκησης και κακώς νοούμενων ζητημάτων που κατά καιρούς βάφουν με αίμα και χωρίζουν τοπικές κοινωνίες. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του τηλεοπτικού σταθμού "Alpha" , της παραγωγού εταιρείας και της σκηνοθετικής ομάδας. 

Την εκδήλωση κόσμησε με την παρουσία του άγημα του Λαογραφικού Ομίλου "Τζανιδάκη".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ