Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρεθύμνου και η Ιατρική Εταιρεία Ρεθύμνου εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για την επιτυχή διοργάνωση του Συνεδρίου της ΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο από 23 έως 25 Οκτωβρίου. Η υψηλού επιπέδου επιστημονική θεματολογία, η συμμετοχή σημαντικών επιστημόνων και η παρουσία της ιατρικής κοινότητας ανέδειξαν τη σημασία της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα ενίσχυσαν την εξωστρέφεια του Ρεθύμνου ως τόπου φιλοξενίας σημαντικών επιστημονικών συναντήσεων.
Ιδιαίτερη αξία είχε η επιλογή των διοργανωτών για δωρεάν συμμετοχή στις εργασίες του συνεδρίου, διευρύνοντας την πρόσβαση στην επιστημονική γνώση, καθώς και η πραγματοποίηση ημερίδας ανοιχτής στο κοινό. Η πρωτοβουλία αυτή έδωσε τη δυνατότητα στους πολίτες να ενημερωθούν έγκυρα για θέματα υγείας και να έρθουν πιο κοντά στην ιατρική επιστήμη.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρεθύμνου και η Ιατρική Εταιρεία Ρεθύμνου εκφράζουν την εκτίμησή τους προς όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης και εύχονται τη συνέχιση ανάλογων πρωτοβουλιών με επιστημονικό και κοινωνικό χαρακτήρα.
