ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Τιμήθηκε η μνήμη του Στέλιου Κιαγιαδάκη

0

Ο Στέλιος Κιαγιαδάκης έφυγε από την ζωή δύο χρόνια πριν και η εξόδιος ακολουθία  έγινε μέσα σε συνθήκες σκληρής καραντίνας λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, και ο ΣΕΥΝ Ρεθύμνου οργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας την οφειλόμενη τιμητική εκδήλωση για τον Πρόεδρο που έχασε. 

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Ωδείου της πόλης και το βραβείο παρέλαβε συγκινημένη η σύζυγος του τιμώμενου Μαρία Κιαγιαδάκη. Την απονομή έκανε ο πρώην Υπουργό και επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης και το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ που παρέδωσαν το Αριστείον «Ανδρών Κρηταγενών».

Με βαθιά συγκίνηση η Μαρία Κιαγιαδάκη ευχαρίστησε για την μεγάλη τιμή και μαζί της ήταν τα παιδιά της Αιμιλία και Χάρης, ο γαμπρός της και πρόεδρο σήμερα του Ομίλου Βρακοφόρων Γιάννης Πετράκης και τα εγγόνια της.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης τίμησε και αυτός τον αείμνηστο πρόεδρο του με έναν χορό, ενώ η Ευαγγελία Ματθαιουδάκη ερμήνευσε τον «Έφεδρο Ανθυπολοχαγό».

Για τον τιμώμενο μίλησαν ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Αποστολάκη, η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, ο εισαγγελέας Εφετών Νίκος Μαρκάκης, καθώς και ο σημερινός πρόεδρος του ΣΕΑΝ Κλέαρχος Κανακάκης.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν ακόμα ο πρώην Υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μανούσος Παραγιουδάκης, αντιδήμαρχοι και περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού και πολύς κόσμος.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ