ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Και επίσημα αθώος όλων των κατηγοριών ο Δικηγόρος Γιάννης Λίτινας

0
Γιάννης Λίτινας Δικηγόρος

Σύμφωνα με το κείμενο των δικαστών, δεν αποδείχθηκε η παραμικρή υπαιτιότητα ή ανάμιξη του Γιάννη Λίτινα, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση σύστασης και δράσης εγκληματικής οργάνωσης, που εξαπατούσε επενδυτές.

Ως εκ τούτου δεν αποδόθηκαν κατηγορίες εναντίον του Ρεθεμνιώτη Δικηγόρου, ο οποίος από την αρχή δήλωνε αθώος αλλά και θύμα καλοστημένης απάτης εναντίον του.

Σε δήλωση του, μετά την έκδοση του βουλεύματος ο κ. Γιάννης Λίτινας, δήλωσε τα εξής: «Ολοκληρώθηκε η δικαστική μου περιπέτεια, με την έκδοση απαλλακτικού βουλεύματος, το οποίο με απάλλαξε από κάθε κατηγορία. Μετά από 5 χρόνια σκληρού αγώνα αποδείχθηκε περίτρανα αυτό που από την πρώτη στιγμή φώναζα, ότι δηλαδή είμαι το μεγαλύτερο θύμα της υπόθεσης στην οποία ενεπλάκην. Με την απαλλαγή μου και την ταυτόχρονη παραπομπή σε δίκη της πλειονότητας των πραγματικών υπαιτίων κλείνει ένας πενταετής κύκλος, στον οποίο έδωσα όλη μου την ενέργεια για την αποκάλυψη της αλήθειας. Από εδώ και στο εξής, θα συνεχίσω την προσπάθεια μου για την ανάκτηση των χρημάτων των συντοπιτών μου που χάθηκαν από την ομάδα των υπαιτίων και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στο να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι όσοι με μεθοδεύσεις και παράνομες πρακτικές κατόρθωσαν να πλουτίσουν εις βάρος ανυποψίαστων Ρεθυμνιωτών και εμού προσωπικά.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ