ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο επίκεντρο οι προοπτικές συνεργασίες του Πανεπιστημίου Κρήτης με τον ΟΑΚ

0

Συνάντηση  με τον Αντιπρύτανη Προσωπικού και Φοιτητικής Μέριμνας  του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητή Κωνσταντίνο Σπανουδάκη πραγματοποίησαν  σήμερα, Παρασκευή 29 Μαΐου 2020, στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο,  εκπρόσωποι του  Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ. Α.Ε.).

Συγκεκριμένα στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρύτανης  Προσωπικού και Φοιτητικής Μέριμνας  του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, ο κος Ευάγγελος Μαμαγκάκης, Διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών & Υδραυλικών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης     (Ο.Α.Κ. Α.Ε.), ο κος Θεόδωρος Νίνος, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ. Α.Ε.)  για  θέματα του Νομού Ρεθύμνου, ο κος Σπύρος Καλησπεράκης, Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Δυτικής Κρήτης (ΤΕΕ/ΤΔΚ) και ο κος Ιωάννης Σουφαλιδάκης, Νομικός Σύμβουλος του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες και οι  προοπτικές συνεργασίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ.  Α.Ε.)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ