ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή προσβάσεων & λοιπών εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης Α.Μ.Ε.Α.στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης

0

Ολοκληρώθηκε προ ημερών το έργο της κατασκευής προσβάσεων και λοιπών εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης Α.Μ.Ε.Α. στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, προϋπολογισμού 61.642,12 €.

Το έργο αφορά στην κατασκευή   προσβάσεων Α.Μ.Ε.Α. σε όλους τους ορόφους του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν ειδικές πλατφόρμες με τις οποίες επιτυγχάνεται η πρόσβαση των Α.Μ.Ε.Α.  σύμφωνα με τις προδιαγραφές σε κάθε επίπεδο του κτιρίου. Επίσης κατασκευάσθηκε WC  ΑΜΕΑ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

« Μετά από προσπάθειες ετών, λόγω της παλαιότητας του κτιρίου, κατορθώσαμε να γίνει εφικτή η πρόσβαση στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης όλων των συμπολιτών μας   και  επισκεπτών, που μέχρι σήμερα, παρά και την προσθήκη ανελκυστήρα, δε μπορούσαν να εξυπηρετηθούν από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, που στεγάζονται στο κτίριο της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου. Η εξυπηρέτηση του Πολίτη είναι αναφαίρετο δικαίωμα και ως Πολιτεία πρέπει να το σεβόμαστε και να το διασφαλίζουμε, φροντίζοντας για την διεκπεραίωση των υποθέσεων όλων των Πολιτών εύκολα και γρήγορα».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ