ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης σε οδικά έργα περιοχών του Δήμου Ρεθύμνης

0

Επίσκεψη σε οδικά έργα, που εκτελούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητα Ρεθύμνης, πραγματοποίησε χτες, συνοδευόμενη από στελέχη της Υπηρεσίας, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, σε περιοχές του Δήμου Ρεθύμνης.

Συγκεκριμένα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης επισκέφτηκε τα οδικά τμήματα «Πλατανές- Κυριάννα -Ι.Μ Αρκαδίου» και « Ι.Μ.Αρκαδίου - Σχ. Ασωμάτων» και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης ζημιών από τους εργολάβους.

Οι επείγουσες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών εκτελούνται στα εξής τμήματα:

  • Στο δρόμο Πλατανές- Κυριάννα -Ι.Μ Αρκαδίου και συνδεόμενοι δρόμοι . Το έργο προϋπολογισμού 620.000 €, περιλαμβάνει την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης,  επενδεδυμένων τάφρων και ασφαλτοστρώσεις, που έχουν ολοκληρωθεί. Υπολείπονται η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και η διαγράμμιση.
  • Στο δρόμο Ι.Μ Αρκαδίου - Σχ. Ασωμάτων και συνδεόμενοι δρόμοι, προϋπολογισμού 930.000 €. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η κατασκευή επενδεδυμένων τάφρων, η κατασκευή αναβαθμών για την αντιμετώπιση καταπτώσεων, ασφαλτοστρώσεις και η αντιμετώπιση του μεγάλου γεωλογικού προβλήματος στην περιοχή «Πέτρας Νερό», που αποτελεί βασική επέμβαση του έργου, δεδομένου ότι θα αντιμετωπισθεί ένα μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ