ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

«Έφυγε» από τη ζωή ο Λεωνίδας Καούνης

0
kaounis

Στην αιωνιότητα πέρασε ο σπουδαίος Ρεθεμνιώτης Λεωνίδας Καούνης που έφυγε πλήρης ημερών, έχοντας κλείσει 100 χρόνια προσφοράς στον τόπο που τον ανέθρεψε.

Με λύπη αντιλαμβανόμαστε πως το πνευματικό Ρέθυμνο είναι ακόμα πιο φτωχό αφού ένας ακόμα σπουδαίος άνθρωπος μας αποχαιρέτισε για πάντα.  Ο Λεωνίδας Καούνης που υπηρέτησε στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της τότε Νομαρχίας Ρεθύμνου, ήταν γνωστός για την αγάπη και την προσφορά του στο πνευματικό Ρέθυμνο. Η σπάνια ευγένεια του, η διαύγεια του πνεύματος και η ευφράδεια του ήταν από τα χαρακτηριστικά που κράτησε ως το τέλος. Εκτός από ενεργό μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πολύτιμος συνεργάτης του Λυκείου Ελληνίδων ήταν και ένας χαρισματικός ομιλητής με μοναδικές γνώσεις. Ο Λεωνίδας Καούνης ήταν ένας πραγματικός εκπρόσωπος της αρχοντιάς και του πολιτισμού που φεύγοντας άφησε ως παρακαταθήκη ένα πολύ σημαντικό αρχείο.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα φίλοι και συγγενείς στην εξόδιο ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί στο Μητροπολιτικό Ναό της πόλης μας στις 5 το απόγευμα.   

ΦΩΤΟ: Εύα Λαδιά 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ