ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η «χειροβομβίδα» κρότου και λάμψης που έριξε ο Μ. Φουρφουλάκης στο δημοτικό συμβούλιο…κούφανε πολλούς

0

Περίπου 10 μέρες μείνανε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και προχθές έγινε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο πριν από αυτές.

Σημειωτέον ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα δημοτικά συμβούλια μέχρι το τέλος του χρόνου, που λήγει η θητεία των σημερινών δημοτικών συμβούλων.

Σε αυτό το συμβούλιο ο έγκριτος δικηγόρος και φίλος Μανόλης Φουρφουλάκης, προβεβλημένο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Θοδωρή Νίνου, ένιωσε την ανάγκη να κάνει κατάθεση ψυχής για τα 9 χρόνια υπηρεσίας του, στο δημοτικό συμβούλιο.

Διαβάζοντας κάποιος την κατάθεση ψυχής του στα τοπικά ΜΜΕ που δεν γνωρίζει σε ποια δημοτική ομάδα ανήκει, θα έβαζε στοίχημα ότι είναι ένας από τη δημοτική ομάδα της «Νέας Αντίληψης»…που δεν πρόκειται σε αυτές τις εκλογές να είναι ξανά υποψήφιος.

Πιστεύω ότι για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ δημιουργήθηκαν οι παρακάτω εύλογες απορίες:

1. Γιατί διάλεξε τη συγκεκριμένη στιγμή, παραμονές των δημοτικών εκλογών, να κάνει την κατάθεση ψυχής – εγκώμιο στο έργο της «Νέας Αντίληψης» κι όχι στην τελευταία συνεδρίαση του έτους?

2. Γιατί διάλεξε τη συγκεκριμένη στιγμή, παραμονές των δημοτικών εκλογών, ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, με την κατάθεση ψυχής – εγκώμιο στο έργο της «Νέας Αντίληψης» να φέρει σε δύσκολη θέση τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Θάνο Σκαλούμπακα, που κατεβαίνει ως υποψήφιος αντιπολιτευόμενος της «Νέας Αντίληψης» καθώς και τα μέλη της ΝΟΔΕ και δημοτικούς συμβούλους του "Ρέθυμνο Αξίζεις", Πέτρο Στεφανάκη, Μιχάλη Βάμβουκα και Γιάννη Λελεδάκη?

3. Γιατί με την κατάθεση ψυχής - εγκώμιο στο έργο της «Νέας Αντίληψης» δεν ζήτησε ένα ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Στέλιο Σπανουδάκη, σύμβουλο της «Νέας Αντίληψης», τον οποίο «διέγραψε» από την τοπική της ΝΔ, επειδή κατ΄ εξακολούθηση έμενε πιστός στην «Νέα Αντίληψη»?

4. Γιατί δεν έγινε καμιά αναφορά στον επικεφαλής της παράταξης του, «Ρέθυμνο Αξίζεις», Θ. Νίνο?…εκτός κι αν αυτός δεν άξιζε καμία μνεία.

5. Μήπως, έξυπνος ων, προβλέποντας τον περίπατο της «Νέας Αντίληψης» σε αυτές τις εκλογές, θέλησε με την κατάθεση ψυχής του – εγκώμιο στο έργο της «Νέας Αντίληψης» να δικαιολογήσει τον περίπατο? ή μήπως προετοιμάζει την παραίτηση του από τα όργανα της ΝΔ αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για τη ΜΗ συγκρότηση αξιόμαχου αντιπολιτευτικού συνδυασμού?

Υ.Γ.

Όσον αφορά το παράπονο του Θ. Νίνου για την τοποθέτηση του Μ. Φουρφουλάκη στο δημοτικό συμβούλιο δεν πιστεύω ότι έπεσε από τα σύννεφα.

Σίγουρα ο Μ. Φουρφουλάκης δεν «τρελάθηκε» ξαφνικά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ