ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παραλειπόμενα από την προεκλογική συνέντευξη Γ. Μαρινάκη στον TEAM FM 102 αναφορικά με την άσπονδη φίλη του και πρότινος συνεργάτιδά του, Ρ. Κουτσαλεδάκη

0

Η μακρόχρονη θητεία Μαρινάκη «γέννησε» συνεργάτες, πολλοί από τους οποίους λόγω ψηφοσυλλεκτικότητας ανέλαβαν θέσεις ευθύνης κατά την άσκηση της θητείας τους, κατόπιν επιλογής τους από τον δήμαρχο.

Ουδείς από αυτούς παύτηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του λόγω πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων του γιατί η αξιολόγηση ΠΑΝΤΑ ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με τους πόσους ψήφους έφερε ο κρινόμενος στο συνδυασμό. Οι φωνές διαμαρτυρίας ή οι υποδείξεις των δημοτών πήγαιναν κατά κανόνα στο καλάθι των αχρήστων γιατί οι αιρετοί έχουν πάντα δίκιο, ειδικά αν κατέχουν θέσεις ευθύνης.

Έκπληκτος ακούω το δήμαρχο στη συνέντευξη του να ομολογεί  ότι εν γνώσει του «την άφηνε να εκτεθεί!» για τις άστοχες ενέργειες της.    

Κι ερωτώ: Οι άστοχες ενέργειες της συνεργάτιδας του αφορούσαν «οικογενειακή» υπόθεση της ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ στο πνεύμα «τα εν οίκω μη εν δήμω»? ή μήπως αφορούσαν την αναπτυξιακή πορεία του δήμου δηλαδή όλων ΗΜΩΝ των δημοτών?

Και μόνο όταν η πρώην συνεργάτιδά του διάβηκε τον Ρουβίκωνα, διεκδικώντας την «καρέκλα» του, βγήκαν τα ράμματα για τη γούνα της?

Να υποθέσω ότι ο δήμαρχος έχει ράμματα για τη γούνα του καθενός από τους συνεργάτες του, αλλά τα κρατάει μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα?

Τα παιχνίδια εξουσίας εντός της ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ πήραν σάρκα και οστά με την κίνηση της Ρ. Κουτσαλεδάκη σε αυτές τις εκλογές και θα ενταθούν στις επόμενες.

Ουδείς από τους μελλοντικούς δελφίνους της ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ δεν θα πρέπει να υποβαθμίζει την ευαισθησία του δημάρχου για την αναδοχή του «τρίτου» παιδιού του.  

Μια πικρή γεύση θα πρέπει να πήραν όλοι οι ανάδοχοι της «καρέκλας», εντός και εκτός των τειχών, όταν έπαιξε μαζί τους με την δήθεν αποχώρησή του.

Υ.Γ.

«Κάντε υπομονή
Κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός
Κάντε υπομονή
Μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονιά.»

Υπομονή για άλλα 5 χρόνια…

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ