ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Θύματα, δίπλα μας...

0

Μια είδηση που με συγκλόνισε, την εβδομάδα που πέρασε αφορούσε μια 19χρονη κοπέλα που κατάφερε να αποδράσει από τον αστυνομικό που την εξέδιδε και να καταγγείλει το γεγονός στις αρμόδιες αρχές. Για σκεφτείτε το, λίγο. Έπρεπε να έχει το θάρρος να καταγγείλει έναν εν ενεργεία αστυνομικό στην… αστυνομία!

Εύκολο; Καθόλου! Αλλά, προφανώς δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση. Έτσι η νεαρή κατήγγειλε τον 39χρονο ο οποίος, αφού ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός που προβλέπετε, προφυλακίστηκε.

Και τότε άρχισαν οι αποκαλύψεις. Το δρόμο γι’ αυτόν τον κατήφορο, είχε ανοίξει ο πατέρας της ο οποίος τη βίαζε, από την ηλικία των 11 ετών! Ο ίδιος ο πατέρας της! Όπως είπε η ίδια στην κατάθεση της, βιάστηκε από τον πατέρα της περισσότερες από 30 φορές, χωρίς να το γνωρίζει ο αδελφός και η μητέρα της.

Να κι ένα καλό από την καραντίνα του κορονοϊού Covid-19. Kαθώς ήταν πάντα παρόντες στο σπίτι, η μητέρα ή ο αδερφός της, ήταν αδύνατον για εκείνον να συνεχίζει να ξεσκίζει την ψυχή και το κορμί του παιδιού του.

Και πάμε τώρα να δούμε την σκληρή εμπειρία της με τον αστυνομικό. Η γνωριμία της με τον 39χρονο έγινε πριν από ενάμιση μήνα, μέσω κοινού γνωστού τους και η σχέση τους δεν άργησε να γίνει ερωτική. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα μετακόμισε στο σπίτι του, στην Ηλιούπολη, ενώ λίγες ημέρες αργότερα και όταν εκείνη εκδήλωσε την επιθυμία να εργαστεί της έκανε πρόταση να εκπορνευθεί.

Η μητέρα ενός φίλου του, είχε οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες και της πρότεινε να εργαστεί και εκείνη για αυτήν. Εκείνη αρνήθηκε, όμως αυτός την απείλησε ότι θα την σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά της και έτσι αναγκάστηκε να δουλέψει μαζί τους.

Η ίδια μίλησε με λεπτομέρειες για τα ερωτικά ραντεβού που της έκλειναν σε σπίτια και ξενοδοχεία σε Γλυφάδα, Σκαραμαγκά και άλλες περιοχές της Αττικής σημειώνοντας πως καθημερινά είχε 3-4 συναντήσεις με ευυπόληπτους κατά τα άλλα πολίτες της διπλανής πόρτας, στις οποίες την συνόδευε ένας άνδρας που συστηνόταν ως στρατιωτικός με το ποσό των 160 ευρώ ανά συνάντηση από τα οποία της υποσχέθηκαν ότι εκείνη θα έπαιρνε τα 80.

Τα χρήματα τα έδινε στον αστυνομικό και μόνο τις δυο πρώτες φορές της έδωσε 50 ευρώ. Στη συνέχεια έπαιρνε ο ίδιος το σύνολο των χρημάτων που έδιναν οι πελάτες. Όταν εκείνη άρχισε να αρνείται να υπακούσει στις εντολές του κατηγορούμενου αστυνομικού, εκείνος την απειλούσε και την ξυλοκοπούσε άγρια σε όλα τα μέρη του σώματος μου με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχισε να την απειλεί.

Τη χτυπούσε συνεχώς το χρονικό διάστημα που ήταν σπίτι του ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους, όπως ότι δεν έκανε σωστά τις δουλειές του σπιτιού. Το ωραίο ήταν ότι ο άνθρωπος αυτός όλο αυτόν τον καιρό, παραπλανούσε την οικογένεια της. Η μάνα της είχε πάει δύο φορές στο σπίτι και την μία από αυτές μαζί με τον αδερφό της. Προφανώς δεν γνώριζαν για όλη αυτήν την κατάσταση διότι εκείνη δεν τους είχε πει τίποτα και όταν ερχόταν σπίτι, ο αστυνομικός ήταν ο καλός που έκανε και «αστεία».

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε, όταν μια κοπέλα που δούλευε σε καφετέρια κοντά στο σπίτι του κατηγορούμενου την είδε χτυπημένη και προσφέρθηκε να την βοηθήσει. Τη ρώτησε αν κάποια στιγμή χρειάζονταν βοήθεια, να πάει σε αυτήν. Κάποια στιγμή, κατάφερε να του ξεφύγει και πήγε κατευθείαν στην κοπέλα, η οποία μόλις της είπε τι έκανε αυτό, εκείνη ενημέρωσε την αστυνομία. Μαζί με την κοπέλα και με το αυτοκίνητο της πήγαν στην αστυνομία.

Η συνέχεια της είδηση τώρα:

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται το τρίτο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα». Τα σχόλια για την είδηση, δικά σας…

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ