ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού

0

Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού. Είναι δύσκολη αυτή η ώρα, αλλά έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας για όλα τα πράγματα που γράφει "τέλος"... Και είναι ωραίο να παίρνουμε εμείς την πρωτοβουλία και να λέμε stop, αντί να περιμένουμε να το κάνει αυτό ο καιρός, αντί για μας και μάλιστα καταλυτικά.

Από αυτή την εβδομάδα, σταματώ την αρθρογραφία μου στο ΡΕΘΕΜΝΟΣ και η στήλη μου "Επισημάνσεις" θα περάσει στην ιστορία. Συμβαίνουν αυτά, όταν συνειδητοποιείς ότι ο κύκλος κλείνει και είναι ώρα να ασχοληθούμε με άλλα πιο ουσιαστικά πράγματα, μέσα στην καθημερινότητα.

Υπάρχουν σημεία που προφανώς έχουμε ανάγκη περισσότερο. Να αναπροσαρμόσουμε τους στόχους και τις προτεραιότητες μας, να αλλάξουμε την ατζέντα μας. Ο χρόνος μας σ' αυτό το σύστημα πραγμάτων, δεν είναι αιώνιος, αλλά περιστασιακός. Και όσο κι αν προσφέραμε με τις μικρές μας δυνάμεις, συνειδητοποιούμε ότι "ουδείς αναντικατάστατος". 

Εύχομαι κάθε καλό στο ΡΕΘΕΜΝΟΣ που αγάπησα και αγαπώ, στους ανθρώπους που εργάζονται για την έκδοση του και στους εκδότες φίλους μου, Νίκο και Γεωργία Καραγιαννάκη! 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ