ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Μιχάλης Σαρρής γραμματέας της Ν.Ε. Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ

0

Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022  η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή  του  ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Ρεθύμνου που προέκυψε από τις εκλογές της 8ης Μαΐου 2022 συγκροτήθηκε σε σώμα. Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής επανεξελέγη  ομόφωνα ο Μιχάλης  Σαρρής.

Η σύνθεση της νέας Νομαρχιακής   είναι:

Γραμματέας : ΣΑΡΡΗΣ        ΜΙΧΑΗΛ

Αναπληρωτής Γραμματέας: ΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΑΝΔΡΕΑΣ

Υπεύθυνος Οργανωτικού: ΠΑΓΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Υπεύθυνος ΜΜΕ – Επικοινωνίας: ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ         ΙΩΑΝΝΗΣ

Μέλη:

ΒΑΟΝΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ

ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΤΖΑΝΑΚΗ     ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

ΜΑΝΩΛΕΣΑΚΗΣ         ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ    ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών  ο Γραμματέας Μιχάλης Σαρρής  δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας, η οποία έφερε και την επανεκλογή μου στην θέση του  Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής. Ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το γεγονός ότι η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή αποτελείται από έμπειρα  μέλη που συνεχίζουν αλλά και νέα μέλη,  ενεργούς νέους ανθρώπους έτοιμους  να προσφέρουν. Συγχαρητήρια σε όλους, πιστεύω ότι   αυτή η συνεργασία  μόνο θετικά  μπορεί να λειτουργήσει για το χώρο μας.

 Επαναλαμβάνω ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή του  ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο Ρέθυμνο, έχει και θα συνεχίσει να  έχει δυναμική παρουσία.  Δίπλα  και κοντά στην κοινωνία του Ρεθύμνου,  δίπλα σε κάθε πολίτη ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο    χωριό της Περιφερειακής Ενότητας, στους μη προνομιούχους, σε όλους αυτούς που βίωσαν και βιώνουν καθημερινά τις αρνητικές συνέπειες των τελευταίων ετών με  πανδημία,  εντάσεις, πολέμους,  οικονομική κρίση  και τόσα αλλά    που φαντάζουν να μην έχουν τελειωμό. Είναι η ώρα του αγώνα και της  συστράτευσης  στην    προσπάθεια της παράταξης για ένα καλύτερο αύριο.  Στην προσπάθεια αυτή   καλώ όλους τους πολίτες  που είναι κοντά στις ιδέες και τα πιστεύω του χώρου μας   να εμπιστευτούν και να  πλαισιώσουν εμπράκτως   τον αγώνα μας. Να έρθουμε κοντά να συζητήσουμε, να ενώσουμε τους προβληματισμούς μας,   τις αγωνίες μας, τις ιδέες μας  και τις ελπίδες μας με σκοπό  την  αναγέννηση μιας μεγάλης παράταξης. Μιας παράταξης  που με   την δυναμικότητα που απαιτείται  και  έχοντας  κατανοήσει τις απαιτήσεις  του σύγχρονου  κόσμου θα συμβάλει  σε μια ισχυρή χώρα  τόσο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Σε μια Ελλάδα με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια που η κάθε Ελληνίδα και  ο κάθε Έλληνας, να μπορούν να βλέπουν  γι΄ αυτούς και τα παιδιά τους ένα μέλλον  ευοίωνο. Καλή δύναμη σε όλους».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ