ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Με μεγάλη συμμετοχή η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ στο Ρέθυμνο

0

Αυξημένη προσέλευση σημειώνεται στα εκλογικά κέντρα του Ρεθύμνου, με τους πολίτες ν ανταποκρίνονται και να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ. Στο Ρέθυμνο η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά σε όλα τα εκλογικά κέντρα του νομού.

Στα συνολικά δέκα εκλογικά κέντρα, η διαδικασία ξεκίνησε στις 7 το πρωί χωρίς προβλήματα ενώ η προσέλευση των ψηφοφόρων αυξάνεται διαρκώς με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων.

Υπενθυμίζεται πως τα εκλογικά κέντρα σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου είναι συνολικά δέκα και συγκεκριμένα, στο Δημαρχείο στο Δήμο Ανωγείων, στο πρώην δημαρχείο Γαράζου και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου.

Στο Δήμο Ρεθύμνου θα υπάρχουν συνολικά τέσσερα εκλογικά κέντρα, δυο στο ισόγειο του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, ένα στο πρώην δημαρχείο Άδελε, ένα στον Άγιο Ανδρέα (Αθάνατος) ενώ στο Δήμο Αμαρίου ένα εκλογικό κέντρο θα υπάρχει στο δημοτικό κατάστημα Φουρφουρά , ένα στο Δημαρχείο στην Αγία Φωτεινή και τέλος ένα εκλογικό κέντρο θα υπάρχει στο δημαρχείο Σπηλίου του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ