ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Το πρώην Borsalino και πάλι στο στόχαστρο του ξένου fund – Άλλαξαν κλειδαριές κι έβαλαν κάμερες

0

Μετά από περίπου 4 χρόνια ξύπνησαν και πάλι οι μνήμες της υπόθεσης του ξένου fund που αφού εξαγόρασε  δάνειο του επιχειρηματία της Αρκαδίου, Αντώνη Πατερογιαννάκη, πέρασε στην κατάσχεση του καταστήματος Borsalino, μετά από σειρά επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το κατάστημα όταν ο εκπρόσωπος της ξένης εταιρίας προσπάθησε επανειλημμένως  να εισβάλλει στο κατάστημα.

Ποιο συγκεκριμένα σήμερα το πρωί, το ξένο fund έστειλε εργαζόμενους ν’ αλλάξουν τις κλειδαριές και να τοποθετήσουν κάμερες στο κατάστημα, πράγμα το οποίο κι έκαναν. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί και πολύ γρήγορα συγκεντρώθηκε κόσμος  έξω από το κατάστημα, ενώ ακολούθησαν και τρεις προσαγωγές. 

Σε δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος του ΣΑΟΡ Σήφης Σουχλάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήρθαν σήμερα να κάνουν κάποιες εργασίες. Έσπασαν τα σίδερα, άλλαξαν κλειδαριές και τοποθέτησαν κάμερες ασφαλείας. Σε αυτές τις εργασίες αντιστάθηκαν στην αρχή τρία άτομα τα οποία και συνελήφθησαν. Είμαστε εδώ με το σωματείο τους ΣΑΟΡ, προκειμένου να βοηθήσουμε και να σταματήσουν αυτές οι εργασίες. Εμείς πρέπει να αντισταθούμε γιατί τώρα που χαλάρωσε ή πανδημία τα funds ξεκινάνε πάλι να πάρουν την περιουσία των Ελλήνων. Μετά την οικονομική κρίση και την πανδημία τα πράγματα πλέον είναι ακόμα πιο δύσκολα και ακόμα περισσότεροι άνθρωποι θα βρεθούν στη δεινή θέση να χάσουν την περιουσία τους. Αυτό εμείς θα προσπαθήσουμε να το εμποδίσουμε και θα είμαστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο που το έχει ανάγκη, να τον στηρίξουμε με ότι δυνάμεις έχουμε. Αυτό δεν γίνεται να προχωρήσει, γιατί αν ολοκληρωθεί αυτό που κάνουν εδώ, θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και για όλα τα υπόλοιπα ακίνητα».

Αυτή την ώρα παραμένει κόσμος έξω από το κατάστημα, το οποίο φυλάσσεται διακριτικά από την Αστυνομία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ