ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Μήνυμα ενότητας έστειλε από τις εκδηλώσεις του Αρκαδίου ο Γιώργος Παπανδρέου (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Με εγκαρδιότητα έγινε δεκτός στο Ρέθυμνο ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη ως υποψηφίου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ συμμετείχε στις εκδηλώσεις της 155ης επετείου του ολοκαυτώματος του Αρκαδίου.

“Η Κρήτη είναι το δημοκρατικό κάστρο της Ελλάδας” είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του, τονίζοντας τα εξής: “Βρίσκομαι εδώ στην Κρήτη έναν τόπο που αγάπησα και αγαπώ όχι μόνο εγώ αλλά και η οικογένειά μου ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Ανδρέας Παπανδρέου, τα δύο παιδιά μου είναι Κρητικόπουλα πια , ζουν εδώ στην Κρήτη για χρόνια και το εγγονάκι μου είναι εδώ στην Κρήτη”, Παράλληλα, πρόσθεσε πως η Κρήτη αποτελεί και το “δημοκρατικό κάστρο της Ελλάδας, όπως αυτό που γιορτάζουμε σήμερα με το Αρκάδι”.

Παράλληλα έστειλε μήνυμα ενότητας στα στελέχη του ΚΙΝΑΛ λέγοντας τα εξής:

“Αποφάσισα να μπω σε αυτή τη μάχη γιατί ο τόπος χρειάζεται αυτό το δημοκρατικό, σοσιαλιστικό το κόμμα της κοινωνικής δικαιοσύνης , της ισότητας, της συμμετοχής και βέβαια σήμερα και της πράσινης ανάπτυξης, που είναι απαραίτητη αν θέλουμε να σώσουμε τον πολιτισμό μας αλλά και να εγγυηθούμε μια ασφάλεια και σιγουριά για όλο τον κόσμο.

Τα λέγαμε πολλά χρόνια πριν , πολλοί δεν άκουγαν ή δεν θέλησαν να ακούσουν. Είχαμε προνοήσει τα θέματα αυτά να τα αναδείξουμε διότι πιστεύουμε ότι μόνο έτσι με ένα σοβαρό σχεδιασμό και με αφοσίωση στο κοινό καλό, όχι στις πελατειακές ενισχύσεις των μεγάλων και ισχυρών άλλα με τη συμπόνια για τον κόσμο και τις ανάγκες του. Μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε, θα φτιάξουμε την παράταξή μας ισχυρή , δυνατή , να ανατρέψουμε τα σημερινά πολιτικά δεδομένα και να δώσουμε διέξοδο δημοκρατικό στον Ελληνικό λαό και τη χώρα”.

Ο κ. Παπανδρέου, τον οποίο συνόδευε ο Γραμματέας της Ν.Ε Ρεθύμνου του ΚΙΝΑΛ κ. Μιχάλης Σαρρής, συνεργάτες του και στελέχη του κόμματος, παρευρέθηκε στην επίσημη παρέλαση που έγινε στην πόλη του Ρεθύμνου αλλά και στις τελετές που πραγματοποιήθηκαν στην Μονή Αρκαδίου, στο μαυσωλείο της οποίας κατέθεσε στέφανο.

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ