ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κόβει τη πίτα της η Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρεία Δυτικής Κρήτης

0

Το Τοπικό Τμήμα Δυτικής Κρήτης της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας προσκαλεί τα μέλη του, τους σπηλαιολόγους, τους φίλους των σπηλαίων, της φύσης και του περιβάλλοντος και όσους επιθυμούν να παραβρεθούν στην εθιμική κοπή της 27ης κατά σειρά πρωτοχρονιάτικης  πίτας του , την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020  στον σπηλαιώδη ναό του Αγίου Αντωνίου  στο χωριό Άγιος Κωνσταντίνος Ρεθύμνου. Ο Ναός βρίσκεται στην παλαιά εθνική οδό Ρεθύμνου Χανίων στα σύνορα Αγίου Κωνσταντίνου και Κούφης .

Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής :

09:30 Αναχώρηση από το παρκινγκ  Συνατσάκη (Λαϊκή της Δευτέρας ) με ιδιωτικά αυτοκίνητα .

10:15  Άφιξη στον Ναό του Αγίου Αντωνίου , κοπή πίτας με τα καθιερωμένα (απολογισμός σπηλαιολογικού έτους , κλήρωση δώρων , συνεστίαση). Και όπως συνηθίζουμε όλα αυτά τα χρόνια ,θα συνεστιαστούμε υπαίθρια με εδέσματα που θα κρατάμε ο καθένας και θα τα βάλουμε στη μέση .

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να κρατούν το ατομικό τους σερβίτσιο (πιάτο , πιρούνι , μαχαίρι ) ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τον όγκο των σκουπιδιών μας .

14:00 Επίσκεψη στο Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στο χωριό Ρούστικα , περιήγηση και ξενάγηση στα αξιοθέατα του χωριού ( μουσείο του ποιητή Μανώλη Αναγνωστάκη , Παναγία στο Λιβάδι κ.α.)

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

Σκεπετζάκης Μπάμπης  6945298517 , Λαμπρινός Στέλιος 6972097110, Καλούδης Γιώργος 6932820332

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ