ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη

0

Συνάντηση είχε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο παρουσία και του Δ/ντή Επιτελικού Γραφείου ΥΝΑΝΠ Αρχιπλοίαρχο ΛΣ Γεώργιο ΑΛεξανδράκη όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Αγίου Βασιλείου με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στον Νομό Ρεθύμνου και ειδικότερα θέματα που αφορούν τα λιμάνια και τα αλιευτικά καταφύγια του.

Επίσης ο  κ. Ταταράκης υπέβαλε στον κ. Πλακιωτάκη αίτημα χρηματοδότησης για κτιριακές παρεμβάσεις στον Λιμενικό Σταθμού Αγίας Γαλήνης συνολικού προϋπολογισμού 140.000 ευρώ παρουσιάζοντας  αναλυτικά την σημασία του έργου και τις ανάγκες που θα εξυπηρετήσει.

Ο Υπουργός αντιμετώπισε θετικά το αίτημα του Δημάρχου και έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις στους συνεργάτες του προκειμένου αυτό να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του Υπουργείου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστώ τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μου για συνάντηση και τη δέσμευσή του να βοηθήσει στη προσπάθειά μας, προκειμένου να υλοποιηθεί άμεσα ένα έργο που έχει ανάγκη όχι μόνο η Αγία Γαλήνη αλλά ολόκληρος ο Δήμος.

Επίσης ευχαριστώ τον Υφυπουργό Μεταφορών και Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη για την συνδρομή του στην επίσκεψη μου, τον Δ/ντή Επιτελικού Γραφείου ΥΝΑΝΠ Αρχιπλοίαρχο ΛΣ Γεώργιο Αλεξανδράκη για την παρουσία του και βέβαια τον Λιμενάρχη Ρεθύμνου Πλωτάρχη Λ.Σ. Κώνσταντινο Καστρινάκη και τον Σταθμάρχη του Λιμενικού Σταθμού Αγίας Γαλήνης Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ. Αντώνη Σαραντουλάκη για την άψογη συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας ώστε να συνταχθεί μια άρτια τεχνική μελέτη την οποία και έθεσα υπόψη του Υπουργού.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ