ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Μπαίνει ορκωτός λογιστής στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων μετά την προφυλάκιση του πρώην προέδρου – Πότε θα γίνουν εκλογές

0

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις και στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, μετά και την απόφαση για προσωρινή κράτηση του πρώην προέδρου της Ένωσης, του 53χρονου που συνελήφθη για υπόθεση χρηματισμού και εκβιασμού στα Χανιά.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων κάνει γνωστό ότι θα διοριστεί ορκωτός λογιστής ή οικονομικός τεχνικός σύμβουλος “προκειμένου πραγματοποιηθεί οικονομικός διαχειριστικός έλεγχος των πεπραγμένων της Ένωσης καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών, στα οποία ήταν Πρόεδρος ο ανωτέρω προφυλακισθείς, αλλά και προγενέστερων ετών αν αυτό κριθεί σκόπιμο”.

Επιπρόσθετα, από την Ένωση ανακοινώνεται ότι θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ στις 17 και 18 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων

“«Πεπραγμένα Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ε.Α.Υ.Χ.».

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (13-09-2023) Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, στον 4ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκλήθηκε κατόπιν των γεγονότων που προηγήθηκαν και συγκεκριμένα η σύλληψη του πρώην Προέδρου της Ένωσης κατηγορούμενου για εκβίαση κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, δωροληψία – δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.

Κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκε τόσο ο Διοικητικός όσο και ο Οικονομικός Απολογισμός του τελευταίου εξαμήνου.

Επιπρόσθετα υπερψηφίστηκε η πρόταση μέλους της Ένωσης, για τον διορισμό οικονομικού τεχνικού συμβούλου ή ορκωτού λογιστή, προκειμένου πραγματοποιηθεί οικονομικός διαχειριστικός έλεγχος των πεπραγμένων της Ένωσης καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών, στα οποία ήταν Πρόεδρος ο ανωτέρω προφυλακισθείς, αλλά και προγενέστερων ετών αν αυτό κριθεί σκόπιμο.

Ως εκ τούτου το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτείται ώστε να εκκινήσει άμεσα τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Τέλος ορίστηκε ως ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Υ.Χ. η 17η & 18η Οκτωβρίου στα γραφεία της Ένωσης”.

flashnews.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ