ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον δρόμο του μεταξιού ο Αμαριώτης Κωστής Χατζηδάκης

0

Το Αμάρι μπορεί να χαίρεται για την λαμπρή σταδιοδρομία ενός τέκνου του που τιμά με την παρουσία και το έργο του τον ελληνικό αθλητισμό. Ο λόγος για τον Κωστή Χατζηδάκη που κατάγεται από τα χωριά Άνω Μέρος και Χορδάκι και είναι προπονητής πόλο.

Ο πρώην προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου πέρασε 8 ολόκληρα επαγγελματικά χρόνια στους πάγκους των γυναικείων τμημάτων του Ολυμπιακού και πλέον είναι πανέτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για την πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου και να γίνει γνωστός παγκοσμίως, αφού ακολούθησε τον… μέντορα του, Χάρη Παυλίδη, στην Κίνα για λογαριασμό της κινεζικής Εθνικής ομάδας.

Θα πρέπει να τονίσουμε, ότι έως σήμερα έχει καταφέρει, όσα λίγοι έχουν επιτύχει στην προπονητική τους καριέρα.  Κατέκτησε 27 τρόπαια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Ως βοηθός στη γυναικεία ομάδα πήρε 6 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, 2 Σούπερ Καπ και 2 Ευρωπαϊκά, ενώ ήταν και δύο φορές φιναλίστ σε ευρωπαϊκούς τελικούς. Παράλληλα, η δουλειά του στα τμήματα υποδομών επιβραβεύτηκε με 5 πρωταθλήματα Ελλάδας ως πρώτος προπονητής, ενώ κατέκτησε άλλα 10 τρόπαια ως βοηθός. Αναμφίβολα μία ζηλευτή συλλογή, έχοντας, ουσιαστικά, κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τώρα που ανοίγεται και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων, οι ευχές όλων μας τον συνοδεύουν με την πίστη, ότι θα κατακτήσει ακόμα περισσότερα στον παγκόσμιο στίβο με την Εθνική Κίνας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ