ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ερώτηση προς τους βουλευτές του Ρεθύμνου

0

Αγαπητοί κύριοι βουλευτές Γιάννη Κεφαλογιάννη και Μανώλη Χνάρη,

Παρακαλώ να ενημερώσετε τον ρεθεμνιώτικο λαό (και ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους σας) τι στάση πρόκειται να κρατήσετε απέναντι στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τους «γάμους» ομοφυλοφίλων και τη συνακόλουθη υιοθεσία παιδιών από «δύο μαμάδες» και «δύο μπαμπάδες».

Θα το ψηφίσετε; Θα απέχετε από την ψηφοφορία και θα «νίψετε τας χείρας σας» σαν τον Πόντιο Πιλάτο, για να μην ενοχλήσετε την κυβέρνηση, αφήνοντάς την να νομοθετήσει ό,τι θέλει; Ή θα συμπεριφερθείτε ως έντιμοι Κρητικοί και Έλληνες και θα βρείτε το θάρρος να το καταψηφίσετε, ανεξάρτητα από τη γραμμή που θα σας δώσει ο αρχηγός του κόμματός σας;

Παρακαλώ να μας ενημερώσετε ευθέως και ευθαρσώς, για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Ήδη θητεύετε σε δύο κόμματα που το ένα κατέστρεψε την Ελλάδα στο πρόσφατο παρελθόν και το άλλο την καταστρέφει ακόμη και σήμερα. Φυσικά ο ρεθεμνιώτικος λαός σας ψήφισε, άρα δικαίως βρίσκεστε στο κοινοβούλιο. Όμως το έργο της καταστροφής της πατρίδας μας έχει και συνέχεια. Και μια ιδιαίτερη πτυχή αυτής της συνέχειας είναι η αλλαγή της έννοιας του γάμου και της οικογένειας, για να συμπεριλάβει εκείνο που ζητούν τα διεθνή «λόμπυ». Συνεπώς, έχετε ευκαιρίες να υπηρετήσετε είτε τον λαό και την πατρίδα, είτε τους κομματικούς μηχανισμούς σας και εκείνους που διαμορφώνουν την πολιτική από τα παρασκήνια.

Περιμένουμε την απάντησή σας.

Ας μου επιτραπεί και μια ερώτηση προς τους συμπατριώτες μου ψηφοφόρους των κομμάτων που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο τις τελευταίες δεκαετίες και του κόμματος που τον κυβερνά τώρα:

Αδελφοί μου αγαπητοί (άνδρες και γυναίκες),

Ψηφίσατε κόμματα που κατέστρεψαν την οικονομία της πατρίδας μας, που έβαλαν και ξαναέβαλαν την κοινωνία στο γύψο των Μνημονίων, που ξεγέλασαν τον ελληνικό λαό επιμένοντας ότι «λεφτά υπάρχουν» ή μετατρέποντας το παλλαϊκό «ΟΧΙ» σε εξευτελιστικό «ΝΑΙ»… Που παρέδωσαν τη διαχείριση λιμανιών, αεροδρομίων και δημόσιων οργανισμών σε ξένους ιδιώτες. Που επέτρεψαν το έγκλημα των Τεμπών και κατόπιν το συγκάλυψαν.

Ψηφίσατε κόμματα που οδήγησαν εσάς τους ίδιους – και ολόκληρο το λαό – στη φτώχεια και την εξουθένωση και σήμερα επιτρέπουν στους τοκογλύφους των funds να αρπάζουν τις περιουσίες σας. Κόμματα που ώθησαν χιλιάδες Ελληνόπουλα να ξενιτευτούν σε μια νέα μετανάστευση και παράλληλα αφήνουν αμέτρητους παράνομους μετανάστες με αδιευκρίνιστες προθέσεις να στοιβάζονται στη χώρα μας.

Που διέλυσαν τα νοσοκομεία, διέλυσαν την παιδεία, αποδυνάμωσαν την οικογένεια, γι’ αυτό ξεφυτρώνουν διαρκώς συμμορίες ανηλίκων… Που αρνούνται να προασπίσουν τα συμφέροντα της πατρίδας μας έναντι της Τουρκίας και του ψευδοκράτους των Σκοπίων, ετοιμάζουν συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και αδιαφορούν για τις ελληνικές μειονότητες στα Βαλκάνια και στην Ουκρανία, για τους Ελληνορθόδοξους πληθυσμούς της Μέσης Ανατολής και την Ομογένεια…

Αν αυτά τα ψηφίσατε συνειδητά, το σέβομαι. Δημοκρατία έχουμε, δική σας είναι αυτή η χώρα, δική σας η ζωή, των δικών σας παιδιών είναι αυτό το μέλλον. Αν όμως αισθάνεστε ξεγελασμένοι και προδομένοι, σας προτρέπω (ένας από εσάς είμαι!) να θυμηθείτε ποιοι είστε και ποιοι είναι οι πρόγονοί σας και να βρείτε το θάρρος να μην ξανακάνετε το ίδιο λάθος.

Τώρα αυτά τα κόμματα ετοιμάζονται να προχωρήσουν ομόφωνα στο σχέδιο της διαμόρφωσης μιας νέας κοινωνίας, όπου άντρες θα παντρεύονται επίσημα με άντρες, γυναίκες με γυναίκες, και θα αποκτούν παιδιά, είτε ορφανά με υιοθεσία, είτε κατά παραγγελίαν από παρένθετες μητέρες. Εσείς θα κρίνετε τι μήνυμα θα στείλετε στους πολιτευτές των κομμάτων που ψηφίζετε ή έστω που ψηφίζατε μέχρι τώρα. Αν θα τους πείτε «ώς εδώ!» ή θα τους αφήσετε να συνεχίσουν «υπερήφανοι».

Τέλος, για όσους νομίζουν πως το ζήτημα των «γάμων» και της «τεκνοθεσίας» αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι στη μορφή της αυριανής κοινωνίας, παρακαλώ να αναζητήσουν και να διαβάσουν κάποιες ειδήσεις που προοιωνίζουν το μέλλον, όπως:

«Τρεις ομοφυλόφιλοι έγραψαν ιστορία: Αναγράφονται και οι 3 ως μπαμπάδες σε πιστοποιητικό γέννησης»

«Τρίο ετοιμάζεται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί»

«Ένας τρανς άντρας έφερε στον κόσμο το παιδί του και αφηγείται την όμορφη ιστορία της οικογένειάς του».

Και τα άρθρα:

«Πώς να κάνετε ένα παιδί “τρανς”»

«Η ομοφυλοφιλική κατήχηση στα σχολεία της Δύσης» 
«Μεγαλώνουν τα παιδιά τους και σαν αγόρια και σαν κορίτσια» (Η «ουδέτερη αγωγή»)

«Απαράδεκτη μεθόδευση του Υπουργείου Παιδείας σε βάρος των γονέων για διδασκαλία της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία»

«Ο ολοκληρωτισμός της παγκοσμιοποίησης (και το φύλο)».

Αν αυτό το μέλλον δεν σας αρέσει, πρώτον, έχετε το νου σας στα παιδιά σας και, δεύτερον, προειδοποιήστε τους πολιτευτές σας ότι, αν το προωθήσουν, θα χρησιμοποιήσετε χωρίς δισταγμό εναντίον τους το αποτελεσματικότερο πολιτικό όπλο σας: την ψήφο σας.

Ειλικρινά δικός σας

Θεόδωρος Ι. Ρηγινιώτης

Εκπαιδευτικός

Πολιτευτής της ΝΙΚΗΣ

Γονιός

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ