ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Εμβόλιο για τον Covid-19 βρέθηκε, εμβόλιο για τον μεγαλοϊδεατισμό του Ερντογάν θα βρεθεί;

0

Η διαφύλαξη της εδαφικής κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, δυστυχώς, θα πρέπει να περάσει από το ταμείο εξοπλισμών της σύγχρονης τεχνολογίας…γιατί εάν περιμένουμε τις αποφάσεις της Ε.Ε., «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι»...κι αν έχει φυτρώσει.

Το φρόνημα και τα στήθη των γενναίων στρατιωτικών και στρατιωτών μας δεν φτάνουν πια για να αντιμετωπίσουμε την εξ Ανατολών απειλή, η δε Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη είναι εξαρτημένη από την Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη των Τραπεζικών και πολυεθνικών συμφερόντων.
Δυστυχώς το γνωρίζουμε και το αναγνωρίζουμε πλέον άπαντες, πολιτικοί και "κοσμάκης και γι’ αυτό τάχιστα θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή.
"
Είναι ευθύνη του πολιτικού προσωπικού (στην πλειοψηφία του) να συμφωνήσει στο νέο αναπτυξιακό μοντέλο και μέχρι αυτό καρποφορήσει να μάθουμε να παίζουμε αποτελεσματική άμυνα με προπονητές, Αμερικάνους, Γάλλους και γιατί όχι Ισραηλινούς.

Ευθύνη του "κοσμάκη" είναι να αξιοποιήσει το μυαλό του, που έχει εν αφθονία, και να αρχίσει να κολλάει ένσημα και όχι να αρκείται στα εύσημα των προγόνων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ