ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Σωτήρης Τσιόδρας…ο «καλός μας άνθρωπος, ο φύλακας άγγελος μας»

0

Ο, εν Ελλάδι, επιστήμονας υπόδειγμα συνεργασίας και ομαδικότητας, ενσαρκωτής του ήθους, της μετριοπάθειας, της σοβαρότητας, της ανθρώπινης ευαισθησίας, ο τέλειος συνδετικός κρίκος εμπιστοσύνης πολιτείας και πολιτών.

Ο επιστήμονας που με απόλυτη ειλικρίνεια χειρίστηκε τις αβεβαιότητες της επιστήμης απέναντι στον αόρατο εχθρό- ιό, παρακολουθώντας σε πρώτο χρόνο τις επιστημονικές εξελίξεις και που με επιστημονική εντιμότητα, όποτε χρειάστηκε, δήλωνε στις ερωτήσεις των πολιτών «δεν γνωρίζω».

Ο επικεφαλής μιας επιστημονικής Επιτροπής 26 Εμπειρογνωμόνων που κατάφεραν με τις υποδείξεις τους η Ελλάδα και οι Έλληνες να πιστώνονται μια τεράστια επιτυχία διαχείρισης της πανδημίας με ποσοστό μόλυνσης λιγότερο από το 1% του πληθυσμού.

Υ.Γ.
Παρά την ομολογούμενη δύσκολη κατάσταση για την φετινή τουριστική περίοδο λόγω διαφοράς φάσης έξαρσης και διαχείρισης του κορωνοϊού σε χώρες εισαγόμενου τουρισμού, ευελπιστώ ότι τελικά η σεζόν θα κλείσει με το πιο αισιόδοξο σενάριο και ο Σωτήρης Τσιόδρας δίκαια θα ανακηρυχθεί «Άγιος» του ελληνικού τουρισμού.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ