ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Δάκος: Μετά την «πατέντα» που έκανε θαύματα.. τώρα και βιβλίο

0

Πέντε μήνες πέρασαν από την στιγμή που ο γεωπόνος Κώστας Αγγελιδάκης από την Κρήτη παρουσίασε την επιστημονική του μέθοδο δολωματικού ψεκασμού για τον δάκο που κέρδισε χιλιάδες παραγωγούς στην Ελλάδα και αυτή τη φορά επανέρχεται με το δικό του... Βιβλίο!

150 ημέρες ήταν αρκετές ώστε μέσα σε 170 σελίδες να παρουσιάσει στον ενδιαφερόμενο έλαιοπαραγωγό την ολοκληρωμένη του επιστημονικά αποδεδειγμένα πρόταση προκειμένου  να «σκοτώσει» το έντομο που έχει αποδειχτεί η γενεσιουργός αιτία της ραγδαία πτώσης της ποιότητας καθώς και της ποιότητας του κρητικού ελαιόλαδου τα τελευταία 2 έτη.

Ο Κώστας Αγγελιδάκης ως γεωπόνος, τυποποιητής ελαιόλαδου και αγρότης, επενδύοντας σε έρευνες που υλοποιήθηκαν από τον ίδιο το περασμένο διάστημα, τελικά κατάφερε μετά από πολύ κόπο να παραδώσει στο ενδιαφερόμενο κοινό όλη την επιστημονική του συλλογιστική για εγγυημένα  αποτελέσματα και που θα αποτελέσει την αρχή για την επόμενη μέρα στον κλάδο της παραγωγής ελαιόλαδου. Ο τίτλος  του  ενδεικτικός του μηνύματος που θέλει να στείλει «Δεν φοβάμαι πια τον δάκο».

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ