Ειδικότερα, η Δ.Ε.Υ.Α. Ρεθύμνης ενημερώνει τους δημότες ότι με βάση το Δελτίο Τύπου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026 από τις 8.00 το πρωί η οποία εκτιμάται ότι θα διαρκέσει από 12 έως και 15 ώρες.
Ο ΟΑΚ ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την Παρασκευή στις 8 το πρωί την υδροδότηση των δεξαμενών της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ λόγω έργων συντήρησης στο ταχυδιυλιστήριο των Δραμίων. Η διακοπή εκτιμάται ότι θα διαρκέσει από 12 έως 15 ώρες, οπότε και αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση της λειτουργίας του συστήματος. Η υδροδότηση από τις πηγές Αργυρούπολης θα συνεχιστεί κανονικά.
Συνέπεια αυτής της διακοπής από τον ΟΑΚ θα είναι ότι θα υπάρχει διακοπή υδροδότησης σε πολλά σημεία της πόλης του Ρέθυμνου.
Ο Ο.Α.Κ. και η Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. ζητούν την κατανόηση των πολιτών.
