ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η τοπική μάχη του Δήμου και η …«πιθανή» επιστροφή ενός γνώριμου προσώπου

0

Σε μια περίοδο που το αυτοδιοικητικό παζλ του Ρεθύμνου αναδιατάσσεται και οι συζητήσεις  ανάβουν, μια γνώριμη φωνή από το παρελθόν επανέρχεται για να ταράξει τα νερά. Πρώην κορυφαίος αυτοδιοικητικός, με διαδρομή και αποτύπωμα στον Δήμο, δεν έκρυψε σε πρόσφατη συζήτηση με πολίτες- σε παρέα στην παλιά πόλη-  την πιθανότητα να επιστρέψει ενεργά στα πολιτικά δρώμενα, υπό προϋποθέσεις.

Η χαρακτηριστική φράση του ότι «αν καρποφορήσει συγκεκριμένη υποψηφιότητα, θα ξεκρεμάσει τα παπούτσια του» μόνο τυχαία δεν ήταν. Στους πιο μυημένους μεταφράζεται ως μήνυμα ετοιμότητας, αλλά και ως υπενθύμιση ότι παραμένει παρών και παρακολουθεί τις εξελίξεις. Για τον ίδιο, η επόμενη εκλογική αναμέτρηση δεν είναι απλώς μια μάχη εντυπώσεων, αλλά μια ευθύνη ουσίας για την κατεύθυνση του Δήμου.

Η πιθανή επανεμφάνισή του στο προσκήνιο, αν τελικά επιβεβαιωθεί, εκτιμάται ότι θα ανακατέψει την τράπουλα. Σίγουρα, το επόμενο διάστημα θα έχει ενδιαφέρον.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Η τοπική μάχη του Δήμου και η …«πιθανή» επιστροφή ενός γνώριμου προσώπου

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ