ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι πολιτικές κόντρες και η μάχη του σταυρού…

0

Ανέβηκε ελαφρώς τις τελευταίες μέρες το πολιτικό θερμόμετρο με την αντιπαράθεση για τις αθλητικές υποδομές να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Ρεθύμνου.

Δηλώσεις, απαντήσεις και ανταπαντήσεις μεταξύ του Γιώργη Μαρινάκη και της Ρένας Κουτσαλεδάκη φαίνεται να κυριαρχούν στον πολιτικό στίβο, με τον Μανούσο Μανουσογιάννη να επεμβαίνει και να κάνει λόγο για σκηνοθεσία προεκλογικού δίπολου με στόχο το μετεκλογικό δίδυμο.

Ωστόσο, πέρα από την συγκεκριμένη αντιπαράθεσή το κλίμα των εκλογών κρίνεται ως «χλιαρό», αφού δεν έχουμε δει πουθενά ουσιαστικό πολιτικό διάλογο που να ικανοποίει τους ενεργούς πολίτες, ούτε μεταξύ των επικεφαλής, αλλά ούτε και από τους υποψήφιους των δημοτικών συνδυασμών.

Στο Β’ βαθμό της Αυτοδιοίκησης, στην Περιφέρεια, η εικόνα είναι ανάλογη, αφού το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί με τη διαφορά μεταξύ πρώτου και δευτέρου να είναι μεγάλη. Το μόνο που κυριαρχεί είναι η μάχη του σταυρού, με τους υποψήφιους να δίνουν μεγάλο αγώνα για να κατακτήσουν εκλόγιμες θέσεις…  

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ