ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Αποκαταστάθηκε ο ξύλινος διάδρομος της παραλίας

0

Ενημερώνουμε τους πολίτες του Ρεθύμνου ότι εκτελέστηκε το έργο της ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑ ΜΟΡΦΗ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΑΜΜΩΔΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΖΛ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, το οποίο και πλέον επιτρέπει την ασφαλή διέλευση του κοινού.

Όπως είχε αποτυπωθεί σε προγενέστερη ενημέρωση, το Δ.Σ. κατόπιν ενημέρωσης της Υπηρεσίας για την άμεση αναγκαιότητα αποτροπής πρόσβασης πεζών, απεφάσισε την άμεση αποξήλωση και αποκατάσταση στην προτέρα μορφή της περιοχής του διαδρόμου.  Η αποκατάσταση είχε χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης πέντε ημερών, με έναρξη  τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022,  το οποίο και τηρήθηκε με ευλάβεια  από τον ανάδοχο. Η δε  όχληση που προκλήθηκε ήταν η ελάχιστη δυνατή, παρά τη χρονική στιγμή που εκτελέστηκε το έργο.

Ευελπιστούμε ότι στο εξής, οι διελεύσεις των τροχοφόρων που υπερέβαιναν συστηματικά την ανοχή των υλικών και προκάλεσαν την σταδιακή αποσάθρωση του ξύλινου διαδρόμου,  (εφόσον το έργο ήταν κατασκευασμένο για χρήση πεζών), θα παύσουν, αφού  παραμένει η ανάγκη για ευταξία, διακριτές χρήσεις και ασφάλεια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ