ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνάντηση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου με τον πρόεδρο εργαζομένων του ΟΤΕ

0

Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα 15-09-2020 ο Προέδρος του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου κ. Λιολάκης Γεώργιος  και ο  Γενικός Γραμματέας κ. Νικολιδάκης Κων/νος,   με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΕ Αρβανιτοζήση Δημήτριο και τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοικούσας κ. Χαραλαμπάκη Εμμανουήλ .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου , όπου συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούν τους εργαζόμενους στον όμιλο ΟΤΕ και αναδείχτηκε το πρόβλημα του ξεσπιτώματος συναδέλφων από τις Περιφέρειες και τη μετάθεσή τους στην Περιφέρεια Αττικής.

Πρόκειται για μία πέρα για πέρα άδικη κίνηση της κορυφαίας εταιρείας στην Ελλάδα, η οποία θεωρούμε ότι θα επανεξετάσει το θέμα.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου μας ,   δεσμεύτηκε ότι το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου ,  θα κάνει κάθε δυνατή παρέμβαση για να μην γίνει αυτό και θα συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στους αγώνες των εργαζομένων.

Τέλος, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ στο Ρέθυμνο  και ειδικά οι εποχικοί, αφού  ύστερα από τις τελευταίες  εξαγγελίες του πρωθυπουργού μένουν πάρα πολλοί από αυτούς χωρίς κανένα εισόδημα τον χειμώνα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ