ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ματαίωση "Συναυλίας Αλληλεγγύης" για την στήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων

0

Σεβόμενοι το πολύτιμο δώρο του Θεού στον άνθρωπο που είναι η υγεία και υπακούοντας στα έκτακτα μέτρα πρόληψης εξάπλωσης της πανδημίας που λαμβάνονται από την Ελληνική Κυβέρνηση προβαίνουμε στην ματαίωση της καθιερωμένης "Συναυλίας Αλληλεγγύης" για την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως μας που είχε ορισθεί για την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 στον Φουρφουρά.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του αξιόλογου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ για την ολοπρόθυμη διάθεση τους να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση αυτή. Ευχόμαστε στο μέλλον να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή μετά την υποχώρηση της πανδημίας.

Ευχαριστούμε όλους τους Χορηγούς της εκδήλωσης που είχαν την αγαθή πρόθεση να προσφέρουν εγκάρδια τα αγαθά τους.

Επειδή, εδώ και καιρό, λόγω της επικείμενης ματαίωσης της Συναυλίας, λαμβάνουμε μηνύματα στήριξης από πολλούς συνανθρώπους μας που θέλουν με κάθε τρόπο να στηρίξουν το επισιτιστικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως μας, δημοσιεύουμε τον Τραπεζικό Λογαριασμό για οποιαδήποτε στήριξη του έργου αυτού με την παράκληση μετά από κάθε κατάθεση να ακολουθεί ενημέρωση στο τηλέφωνο (28330 41183) προκειμένου να δίδεται η ανάλογη απόδειξη είσπραξης.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

iban (GR 71 0172 7680 0057 6805 6085 347)

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΜΑΡΙΟΥ

"Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ