ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

«Λουκέτο» σε 2 νυχτερινά κέντρα σε Χερσόνησο και Χανιά - Πρόστιμο σε ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο

0

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. σε ολόκληρη την Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συνολικά, χτες, Κυριακή, σε ολόκληρο το νησί καταγράφηκαν 19 παραβάσεις.

Αναλυτικότερα, μπήκε «λουκέτο» 15 ημερών και πρόστιμο σε 2 νυχτερινά κέντρα σε Χερσόνησο και Χανιά, ακόμη, παράβαση καταγράφηκε σε ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο, ενώ πρόστιμα για μη χρήση προστατευτικής μάσκας βεβαιώθηκαν σε 16 κάτοικους και επισκέπτες της Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, την αναστολή της λειτουργίας, για 15 ημέρες, καθώς και πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ επέβαλλε η αστυνομία, μετά από έλεγχο σε νυχτερινό κέντρο στη Χερσόνησο Ηρακλείου, καθότι οι πελάτες στο εν λόγω κατάστημα ήταν περισσότεροι από το επιτρεπόμενο όριο, με βάση τα τετραγωνικά του μέτρα.

Για τον ίδιο λόγο, για παράβαση, δηλαδή, σχετική με υπεράριθμους θαμώνες, επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, αλλά και αναστολή της λειτουργίας για 15 ημέρες σε νυχτερινό κέντρο και στα Χανιά.

Την ίδια στιγμή, χτες, Κυριακή, οι έλεγχοι διαπίστωσαν παράβαση και σε ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ξενοδοχείο δε διέθετε τα απαραίτητα πιστοποιητικά για τον κορωνοϊό. Τα πρόστιμα, ωστόσο, που θα του επιβληθούν, θα αποφασίσει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ).

Βέβαια, πρόστιμα, ύψους 150 ευρώ, επιβλήθηκαν και σε 16 πολίτες, σε ολόκληρο το νησί, οι οποίοι δεν τηρούσαν το μέτρο της χρήσης προστατευτικής μάσκας.

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ