ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: άγνωστοι καταστρέφουν ταμπέλες υποδοχής στον Αχλαδέ Μυλοποτάμου

0

Ωστόσο πριν λίγες ημέρες κάποιοι έσβησαν με στόκο ή γύψο την έκφραση "Στον Αχλαδέ" και "Πολιτιστικός Σύλλογος",  αφήνοντας μόνο το "Καλώς Ήλθατε" ενώ δεύτερη καταστροφή έγινε γνωστή σήμερα καθώς πάλι άγνωστοι έκαναν το ίδιο σε ταμπέλα άλλης εισόδου της κοινότητας, αυτή τη φορά με κόκκινο χρώμα. 

Το γεγονός έχει θορυβήσει τους κατοίκους της κοινότητας που δεν καταλαβαίνουν γιατί μια τέτοια ανόητη και θλιβερή πράξη που θίγει την τοπική κοινωνία και στενοχωρεί τους κατοίκους των μικρών οικισμών που απαρτίζουν την κοινότητα. 

Πάντως, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αχλαδέ αφήνει να εννοηθεί πως οι πράξεις αυτές αποτελούν αντιδράσεις κάποιων εναντίον του Δήμου καθώς σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook αναφέρονται τα εξής:

"Το επίπεδο κάποιων ανθρώπων αποδεικνύεται εις διπλούν! Το ύψος των ανθρώπων αρχίζει από τα πόδια και φτάνει στο κεφάλι... μετά ξεκινάει το ανάστημα...
Όταν κάποιοι μπερδεύουν τα θέματα που έχουν με το Δήμο με τον Πολιτιστικό Σύλλογο, αυτά είναι τα αποτελέσματα.
Λυπούμαστε που αυτή είναι η εικόνα των πολιτισμένων ανθρώπων του 2020... Λυπούμαστε που αυτοί οι πολιτισμένοι άνθρωποι είναι συγχωριανοί μας.... Λυπούμαστε που προσπαθήσαμε!
Τα συμπεράσματα δικά σας..."

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ