ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Διδάκτορας πανεπιστημίου στις ΗΠΑ ο Ρεθεμνιώτης Αντώνης Μαμαλάκης

0

 

Προχωράει πλέον στην ακαδημαϊκή του καριέρα για την πραγμάτωση του ονείρου του ως καθηγητής Πανεπιστήμιου. Από τον Σεπτέμβριο θα διδάσκει στο πανεπιστήμιο του Ντένβερ στο Κολοράντο.

Θα πρέπει να πούμε πως αντίστοιχη διαδρομή στις επιστήμες ακολουθεί και ο αδελφός του Μιχαήλ, που αυτή την εποχή κάνει το διδακτορικό του στο Λονδίνο και αναμένεται να ορκιστεί τον επόμενο χρόνο.

Συγκινημένη η καλή συνάδελφος Αννίτα, έγραψε για τα παιδιά της στην προσωπική της σελίδα στο facebook τα εξής: «Όλα τα παιδιά της γενιάς του, τα παιδιά της κρίσης και της ξενιτειάς είναι ιδιαίτερα αδικημένα και ιδιαίτερα αξιέπαινα! Είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας εκεί έξω! Η Αμερική και η Ετράπη μπορεί να δίνουν ευκαιρίες, όμως, είναι πολύ σκληρές οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις πολύ αυστηρές! Ο ανταγωνισμός σκληρός, οι απαιτήσεις μεγάλες, ο κόπος και τα ξενυχτά αμέτρητα, τα προβλήματα και οι αντιξοότητες πολλές και απαιτούνται πολλά δύναμη, δουλειά, επιμονή και δυνατή ψυχολογία για να φτάσει κανείς στον στόχο του. Ο Αντώνης μας τα κατάφερε και ακολουθεί στην ίδια κατεύθυνση και ο Μιχαήλ μας που κάνει και εκείνος το Διδακτορικό του στην Αγγλία και που, πρώτα ο Θεός, θα ορκιστεί και αυτός του χρόνου!

Ας είναι ευλογημένα όλα τα παιδιά! Έλα τα Ελληνόπουλα που αγωνίζονται μόνα τους, σκληρά, μακριά από την πατρίδα και τις οικογένειες τους, για να πετύχουν τους στόχους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους που θα τους είχε στερήσει η κρίση! Ο Θεός μαζί τους να τα προστατεύει και να τα ευλογεί!»

Από το rethemnosnews.gr και την εφημερίδα Ρέθεμνος θερμά συγχαρητήρια και ευχές και στα δύο αδέλφια αλλά και στους Πανευτυχείς οι γονείς.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ