ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση της Ο.Μ. Αγίου Βασιλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Α. Ξανθό

0

Στη συνέλευση συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της κρίσης στην περιοχή, στον τουρισμό και την πρωτογενή παραγωγή, καθώς και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία «Μένουμε Όρθιοι 2» που προτείνει συγκεκριμένα μέτρα στήριξης του ΕΣΥ, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων και θα δώσουν τη δυνατότητα της επανεκκίνησης με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Επισημάνθηκε ότι οι επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ επιτείνουν την αβεβαιότητα και τα αδιέξοδα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων και ότι η κυβέρνηση αγνοεί τις πραγματικές ανάγκες τους και κωφεύει μπροστά στα αιτήματά τους.

Εκφράστηκε επίσης η έντονη αντίθεση και ανησυχία για το σχέδιο της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για την ιδιωτικοποίηση των βασικών υποδομών της ΕΥΔΑΠ μέσω ΣΔΙΤ που συμπυκνώνει την ιδεοληπτική και αντικοινωνική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο πρωτοφανούς κρίσης, η κυβέρνηση μεθοδεύει το ξεπούλημα του πιο σημαντικού κοινωνικού αγαθού που είναι το νερό.

Το επόμενο διάστημα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Αγίου Βασιλείου θα συμβάλλουν με προτάσεις στην διεκδίκηση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας και θα συζητήσουν με τους πολίτες για το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι 2».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ