ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανακοίνωση συμπαράστασης των συμβασιούχων καθαριότητας από το ΠΑΜΕ Ρεθύμνου

0

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ - ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

για τους συμβασιούχους - εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Ρεθύμνης

Η Γραμματεία Ρεθύμνου του ΠΑΜΕ, οι συνδικαλιστές και τα σωματεία του, εκφράζουν την αγωνιστική τους αλληλεγγύη στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στη καθαριότητα του Δήμου, που απο την ομηρία χρόνων κατέληξαν στο δρόμο της ανεργίας.

Η Δημοτική Αρχή, ανακοίνωσε 24 απολύσεις συμβασιούχων , εμμένοντας στα σχέδια  ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας, με υποβαθμισμένες και πανάκριβες υπηρεσίες που πληρώνει ο εργαζόμενος λαός.

Η κυβέρνηση της ΝΔ το είπε και το έκανε! Η ανάπτυξη για όλους, όπως και η προηγούμενη “ δίκαιη ανάπτυξη” του ΣΥΡΙΖΑ, τελικά δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά ιδιωτικοποιήσεις, προνόμια και φοροελαφρύνσεις για το μεγάλο κεφάλαιο, απολύσεις, τσακισμένα δικαιώματα για τους εργαζόμενους .

Καλούμε κάθε σωματείο να δημοσιεύσει ανακοίνωση στήριξης , στο δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων για μόνιμη και σταθερή εργασία. Να μην περάσουν οι απολύσεις. Κάθε σωματείο να βρεθεί στην κινητοποίηση των εργαζομένων , δίνοντας κουράγιο στη συνέχιση ενός αγώνα που αφορά όλο το λαό της Πόλης. Η καθαριότητα είναι ανάγκη όλων! Να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους. Το ΠΑΜΕ βρίσκεται απο τη πρώτη στιγμή στο πλάι των εργαζομένων. 

Τέρμα πια στη σύγχρονη σκλαβιά – Σταθερή δουλειά ζητάει η Εργατιά!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ