ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΣΔΥΡ: Έδωσαν ραντεβού… για τον καθαρισμό του δρόμου

0

Στον δρόμο για καθετί καλό, ωφέλιμο και ωραίο, που έχει χαράξει χρόνια τώρα ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου (Σ.Δ.Υ.Ρ), έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 πολιτιστική δράση που συνδυάζει τον αθλητισμό με τον πολιτισμό και τον σεβασμό για το φυσικό περιβάλλον.

Αντικείμενο της δράσης είναι ο καθαρισμός της αγωνιστικής διαδρομής του Νικοφόρειου Δρόμου 2019 από σκουπίδια και άλλα απορρίμματα και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Τμήματος Αθλητισμού και της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου και των Πολιτιστικών Συλλόγων της Δημοτικής Ενότητας Νικοφόρου Φωκά στα χωριά, από τα οποία διέρχεται η αγωνιστική διαδρομή.

Για τη δράση έχουν οριστεί ως τόπος συνάντησης η πλατεία Ηρώων στο κέντρο του Ατσιποπούλου, που αποτελεί και το σημείο αφετηρίας της αγωνιστικής διαδρομής, και ως ώρα συνάντησης η 9η πρωινή (09:00). Μέλη του Σ.Δ.Υ.Ρ. και πολίτες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πολιτιστική δράση παρακαλούνται να βρίσκονται στο σημείο της συνάντησης την παραπάνω καθορισμένη ώρα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ