ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΡΗΤΩΝ - Ανοικτή Εσπερίδα στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου

0

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κίνημα Κρητών, την περασμένη Δευτέρα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου όπου κατά τη διάρκεια εσπερίδας που πραγματοποιήθηκε αναλύθηκαν οι αξίες, οι στόχοι και οι αρχές του κινήματος.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τις τοποθετήσεις των ομιλητών, τις προτάσεις και τους προβληματισμούς  που εκφράστηκαν.

Σύμφωνα με τον καλεσμένο ομιλητή, Πρέσβη ε.τ. κ. Περικλή Νεάρχου, «δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από το παρόν πολιτικό σύστημα και πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας».

Μάλιστα όπως τονίστηκε ότι πρέπει να προχωρήσουν για να επιτύχουν την απελευθέρωση της πατρίδος.

Επισημάνθηκε δε, πως δεν πρέπει να χαθεί το πάθος και ο παλμός που επέδειξε ο «Λαός των Συλλαλητηρίων», που απέδειξε πως πέρα από τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, πιο σημαντικά είναι τα εθνικά θέματα και είναι έτοιμος να τα υπερασπιστεί.

Συγχρόνως, τονίστηκε πως ο καιρός περνάει και η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη και πως είναι επιτακτική η δυναμική δράση των πολιτών χωρίς αναστολές, με στόχο την αφύπνιση όλων.

Ο κ. πρέσβης, αφού εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την δημιουργία του Πατριωτικού Κινήματος και τόνισε την ιερή υποχρέωση απέναντι στην πατρίδα και την ιστορία, δήλωσε υπερήφανος και πρόθυμος να βοηθήσει με τις γνώσεις και τις γνωριμίες του, στην υλοποίηση των δράσεων του Κινήματος.

Μάλιστα αρκετά ήταν τα νέα μέλη που υπέγραψαν και εντάχθηκαν στο

Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ