ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ευχαριστήριο Κοινωνικών Δομών Δήμου Ρεθύμνης στους Υποστηρικτές των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων

0

Με πρωταγωνιστές τους μικρούς συνδημότες μας, πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς  οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης που διοργάνωσαν στις 23 & 30 Δεκεμβρίου 2022, οι Κοινωνικές Δομές Παροχής Βασικών αγαθών του Δήμου Ρεθύμνης με στόχο την ενίσχυση του Συσσιτίου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ρεθύμνης.

Οι προτάσεις ψυχαγωγίας και υγιούς κοινωνικοποίησης των παιδιών, ενταγμένες στο  γιορτινό  πνεύμα των Χριστουγέννων, περιελάμβαναν προβολή παιδικής ταινίας «minions 2» στον κινηματογράφο «Απόλλων»  στις 23 Δεκεμβρίου ενώ  στις 30 Δεκεμβρίου,  στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, οι μικροί μας φίλοι είχαν τη χαρά να παίξουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν με την παιδαγωγική  ομάδα Μαραμπού καθώς και να κάνουν βόλτα με το κόκκινο τρενάκι.

Οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν με γενναιοδωρία στην πρόσκληση των διοργανωτών, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής που θα διατεθούν από τις κοινωνικές δομές του Δήμου  σε ευάλωτους οικονομικά και κοινωνικά συνανθρώπους μας.  

Οφείλουμε λοιπόν να καταθέσουμε  τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι στηρίζουν εμπράκτως, συστηματικά και με περίσσια ευαισθησία και ανθρωπισμό τις κοινωνικές δομές του Δήμου.  Δεδομένης της αυξητικής τάσης που παρουσιάζουν οι κοινωνικές ανάγκες και τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό των ωφελούμενων από τις εν λόγω κοινωνικές δομές, η εθελοντική προσφορά είτε σε βασικά είδη διατροφής και προσωπικής υγιεινής είτε ως καλλιτεχνική συμμετοχή σε πρωτοβουλίες με φιλανθρωπικό αποτύπωμα, είναι πάντοτε άξιες επαίνου και μίμησης.

Εν προκειμένω, η Κοινωνική Υπηρεσία  και οι Δομές της (Κοινωνικό Παντοπωλείο και  Δομή Παροχής Συσσιτίου) καταθέτουν τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους στους συμπολίτες  και συμμετέχοντες στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, οι οποίοι συνέδραμαν καθοριστικά με την ανιδιοτελή προσφορά τους, στην επιτυχή πραγματοποίηση τους και ειδικότερα:

  • Τον Κινηματογράφο «Απόλλων»,  για την δωρεάν  παραχώρηση της αίθουσας και την προβολή της παιδικής ταινίας «Μinions 2»
  • Την Εταιρεία Rethymno «Train Tour» που ευγενώς διέθεσε το  «κόκκινο τρενάκι»  και τον οδηγό για τις γιορτινές βόλτες στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου
  • Την Παιδαγωγική ομάδα «Μα Ρα Μπου», για την  ανιδιοτελή προσφορά ποιοτικής ψυχαγωγίας στα μικρά παιδιά.
  •  Το Ζαχαροπλαστείο-Catering Νίκος Αποστολάκης,  για τη ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία  κερασμάτων που προσφέρθηκαν στους συμμετέχοντες.
  • Τον ραδιοφωνικό Σταθμό, Alpha fm 104.7, για την αφιλοκερδή προβολή των δράσεων.

Αγαπητές /οι Συμπολίτισσες/ες για μία ακόμη  φορά, επιβεβαιώσατε ότι  η πόλη μας είναι τόπος συνεισφοράς και αλληλεγγύης.  Η συνδρομή και η στήριξη σας μας εμπνέει  σταθερά και τροφοδοτεί γόνιμα με  δύναμη και ελπίδα την επιτέλεση του κοινωνικού έργου των δομών του Δήμου Ρεθύμνης . Καλή Χρονιά με Υγεία και αμείωτη δυνατότητα προσφοράς! .

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ