ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έρχεται η θεατρική παράσταση: THE CORRIDOR – Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ

0

Ένα ψυχολογικό θρίλερ, που εξυμνεί το δώρο της ζωής, μέσα από τα μονοπάτια του θανάτου… από τον Θεατρικό Περίπλου και το Σχολείο Θεάτρου

Οι μαθητές του Γ’ έτους του Σχολείου Θεάτρου σε συνεργασία με τον Θεατρικό Περίπλου παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση: THE CORRIDOR –  Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ”

Μια ανατρεπτική παράσταση μέσα σε έναν μεταμορφωμένο θεατρικό χώρο...

Ένας διάδρομος που ενώνει τη ζωή με το θάνατο...

Εμείς θα γυρίσουμε πίσω...

Εκείνοι θα βρουν τη δική τους πόρτα...

Μια παράσταση εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε...

“Τα τελευταία τους βήματα στην αρχή του “διαδρόμου” θα τους οδηγήσουν σε ένα δαιδαλώδη λαβύρινθο, γεμάτο “πόρτες” διαφυγής ικανές να τους ελευθερώσουν ή να τους εγκλωβίσουν για πάντα. Αυτή είναι η ώρα της κρίσης. Της σκέψης, της απογύμνωσης της ύπαρξης και της αποκάλυψης της αλήθειας. Διασχίζοντας έναν τόσο δα διάδρομο… κάπου ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο… ο καθένας ξεχωριστά θα ανακαλύψει πως η πόρτα δεν είναι πουθενά αλλού παρά μέσα του.”

Μια παράσταση που γεννήθηκε μέσα από τις αναζητήσεις και την έρευνα των εκπαιδευόμενων πάνω σε φιλοσοφικά κείμενα και έργα που πραγματεύονται την ανθρώπινη ύπαρξη, την ουσία της ελευθερίας και την αξία της ζωής.

Σκηνοθεσία: Μαρία Καντιφέ

Παίζουν: Νικολέτα Μακρυγιάννη, Νικόλ Μητσοπούλου, Γιάννης Μαθιουδάκης, Μάριος Μαραγκουδάκης, Κατερίνα Γαλανάκη (Β’ διανομή), Βαγγέλης Λινοξυλάκης (Β’ διανομή)

ΓΙΑ 3 ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 8,9 και 10 Ιουλίου

Ώρα έναρξης: 9μ.μ.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6945458516

Οδός: Φρυγανάκη 46, Θεατρικός Περίπλους (ο χώρος κλιματίζεται)

Κατάλληλο για ανηλίκους άνω των 13ων ετών

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ