ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θερινό Σχολείο Θεάτρου – Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται

0

Ο Θεατρικός Περίπλους και το Σχολείο Θεάτρου, με Καλοκαιρινή διάθεση, μας καλούν σε μια μοναδική θεατρική εμπειρία έξω από το πλαίσιο της κλειστής αίθουσας:  

«Ο ηθοποιός στη φύση»

   Πρόκειται για ένα σεμινάριο μικρής διάρκειας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο, στα πλαίσια του «Θερινού Σχολείου Θεάτρου», με εκπαιδεύτρια την ηθοποιό και δασκάλα υποκριτικής Μαρία Καντιφέ. Τα μαθήματα θα γίνουν σε εξωτερικούς χώρους και στόχο έχουν την επαφή των εκπαιδευόμενων με τη φύση, την έκφραση στο φυσικό περιβάλλον, τη δοκιμή της φωνής και την εκμετάλλευση ερεθισμάτων που προκύπτουν έξω από την θεατρική αίθουσα. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα και μοναδική εμπειρία που αφορά όχι μόνο εκπαιδευόμενους ηθοποιούς αλλά και όλους όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με τη φύση και τον εαυτό τους με ένα διαφορετικό τρόπο.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα του Θεατρικού Περίπλου: www.theatrikosperiplous.gr

Διάρκεια: 4 μέρες: 18,19 και 21,22 Ιουλίου

Ώρες: 2,5 ώρες τη μέρα, 6μ.μ.-8:30μ.μ. το απόγευμα

Περιλαμβάνει: Αυτοσχεδιασμούς, ειδικές ασκήσεις στο σώμα και στο λόγο, ανακάλυψη του ρυθμού, εξάσκηση της σκηνικής αντίληψης σε εξωτερικό περιβάλλον, δημιουργικές ασκήσεις με ερεθίσματα από τη φύση κ.α.

Δεν χρειάζεται προηγούμενη θεατρική εμπειρία για τη συμμετοχή σας.

Κόστος: 60 ευρώ (ισχύουν ειδικές τιμές για τους κατόχους της Κάρτας Φίλου του Θεατρικού Περίπλου.)

Πληροφορίες και εγγραφές: 6943688972 και  [email protected] 

*Οι φωτογραφίες είναι από τα μαθήματα στη φύση που πραγματοποίησε το «Σχολείο Θεάτρου» στα πλαίσια του χειμερινού κύκλου 2021-22

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ