ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσίαση των Πρακτικών του συνεδρίου «Ερωτόκριτος: Αισθητική, Ιστορία, Κριτική» και των Πρακτικών του συνεδρίου «Ο Παύλος Βλαστός και το έργο του»

0

Των Πρακτικών του συνεδρίου  «Ερωτόκριτος: Αισθητική, Ιστορία, Κριτική» και των Πρακτικών του συνεδρίου «Ο Παύλος Βλαστός και το έργο του»

Ρέθυμνο, Σπίτι του Πολιτισμού, Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, 18.00

Το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας σας προσκαλεί στο Σπίτι του Πολιτισμού, στο Ρέθυμνο, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, στις 18.00, στην παρουσίαση των Πρακτικών του συνεδρίου «Ερωτόκριτος: Αισθητική, Ιστορία, Κριτική» και των Πρακτικών του συνεδρίου «Ο Παύλος Βλαστός και το έργο του».

Τον τόμο των Πρακτικών για τον Ερωτόκριτο θα παρουσιάσουν η Ελένη Κωβαίου, ΜΑ φιλόλογος, υπεύθυνη των Κλειστών Συλλογών της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κρήτης, και ο Σπύρος Κατσαραπίδης, φιλόλογος, ερευνητής. Οι επιμελητές του τόμου.

Τον τόμο των Πρακτικών για τον Παύλο Βλαστό θα παρουσιάσουν ο Νίκος Παπαδογιαννάκης, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, πρόεδρος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Ρεθύμνης, και η Βούλα Επιτροπάκη, νομικός, ποιήτρια, επιμελήτρια του τόμου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ