ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

"Φωτίζοντας το Ρεθεμνος …των αλλοτινών χρόνων"

0

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της φωτογραφικής έκθεσης “Φωτίζοντας το Ρεθεμνος …των αλλοτινών χρόνωνπου πραγματοποιήθηκε  από 16-9-2020 στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας με διάρκεια άνω τους ενός μηνός  ,αισθανόμαστε την ανάγκη εκ μέρους του Συλλόγου ΕΜΔΥΔΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (Μηχανικοί του Δημοσίου να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της.

 την Περιφέρεια Κρήτης υπό την αιγίδα της οποίας έγινε η έκθεση.

την κ Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης για την  αμέριστη συμπαράσταση και  την φιλοξενία  .

Τον Δήμο Ρεθύμνου για την υλική συνδρομή .

Την ομάδα του fb ΧΑΝΙΑ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που αποτέλεσαν το έναυσμα για την δημιουργία της έκθεσης και όλους όσους μας παραχώρησαν πρόθυμα το αρχειακό υλικό των φωτογραφιών τους.

Τα μέλη του Συλλόγου μας  και ιδιαίτερα τον κ Νίκο Δασκαλάκη για την επιλογή των κειμένων ,την κ Ελμα Μαρκουλάκη για την συνεχή παρουσία και υποστήριξη και όλους τους φίλους μας φανερούς και αφανείς για την ένθερμη συμπαράσταση.

Την κ Βίκυ Καλυβάκη Αρχιτέκτονα -Αρχαιολόγο για την καταλυτική συμμετοχή της στο εγχείρημα με τον σχεδιασμό και την οργάνωση του αρχειακού υλικού .

Τον κ Κώστα Γιαπιτζόγλου Αρχαιολόγο  που  μας μετέφερε νοερά στις διαχρονικές αλλαγές του τόπου μας την ημέρα των εγκαινίων.

Τους εξαίρετους συνθέτες μουσικούς Γιώργο Κουμεντακη και Αντώνη Ζαχαράκη που τιμούν την γενέτειρα τους το Ρέθυμνο για την μουσική επιμέλεια της έκθεσης.

Τα φυτώρια Κακογιαννάκη που ομόρφυναν το χώρο με τα λουλούδια τους

Τις Μαγδαληνή και Ιωάννα Αγγέλη για τον τίτλο της έκθεσης  και την επιμέλεια της πρόσκλησης.

Τέλος όλους τους πολυάριθμους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όσους με τα επαινετικά σχόλια τους μας ενθαρρύνουν και για άλλες δράσεις του Συλλόγου ανοικτές στην Κοινωνία του Ρεθύμνου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ