ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαδικτυακά μαθήματα δημιουργικής γραφής στο Ρέθυμνο

0

Τα μαθήματα δημιουργικής γραφής με την Ειρήνη Γαβριλάκη επιστρέφουν στο “Σημείο”, αυτή τη φορά online. Λόγω των νέων μέτρων και δίνοντας βάση στη δική σας ασφάλεια, τα μαθήματα δημιουργικής γραφής θα γίνονται διαδικτυακά.

Πώς μπορούμε να γράψουμε ένα κείμενο; Πώς μπορούμε να αποτυπώσουμε την σκέψη μας στο χαρτί; Ποιούς κανόνες γραμματικής πρέπει να ακολουθήσουμε και πώς θα μάθουμε να εκφράζουμε σωστά στο χαρτί, όσα σκεφτόμαστε και όσα νιώθουμε; Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο της λογοτεχνίας. Από διήγημα, μυθιστόρημα μέχρι και ποίηση.

Έναρξη μαθημάτων: Τετάρτη 11 Νοέμβρη

                                   18:30 μ.μ.

Για πληροφορίες, λεπτομέρειες, εγγραφές:  6983320439        

Σελίδα Facebook: Σημείο / By Ble Productions

Σύντομο βιογραφικό:

H Ειρήνη Γαβριλάκη είναι συγγραφέας και Δρ αρχαιολογίας, Προϊσταμένη Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και Μουσείων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου. Έχει πολυετή -από το 1987- εμπειρία στη μουσειακή αγωγή, έχοντας σχεδιάσει και προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, ενήλικες και ειδικές ομάδες κοινού (ΑμεΑ, μετανάστες, Ρομά, φυλακισμένους). Έχει μοιραστεί την εμπειρία μου αυτή με εκπαιδευτικούς και φοιτητές της Σχολής Επιστημών Αγωγής, διδάσκοντας και εισηγούμενη σε σεμινάρια.

Στο πρόγραμμα δημιουργικής γραφής θα αξιοποιηθεί η εμπειρία αυτή, προκειμένου να βοηθήσει αφενός την ενδελεχή προσέγγιση των κειμένων και αφετέρου τη δημιουργική αυτοέκφραση, μέσα από τη γνωριμία διαφόρων λογοτεχνικών ειδών και τεχνικών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ